http://blatnik.dyndns.org/megane/index. ... opic&t=524
Komentarij dobrodosli.
86-4PJ napisal/-a:geslo trebammegane napisal/-a:No, poglejte si mojo malo umetnijo pod
http://blatnik.dyndns.org/megane/index. ... opic&t=524
Komentarij dobrodosli.
sem na novo nalozil slike,z meganeforuma se ne da linkatiVgrajena navigacija Tomtom GO910 (20GB pomnilnika) s prostorocnim telefoniranjem, MP3 predvajalnik, moznost gledanja filmov itd.
Edinstven - samogradnja.
tomtom vgrajen
prestavljen display
mikrofon,antena
daljinec
stikalo
ponoci
start logo
Pozdrav vsem
Dobro razmisljas, tud jaz sem hotel tako narediti, pa zal radijo ne gre v odprtino, kjer je bil prej predal.JaaN napisal/-a:Osvetlitev ponoci zgleda zelo lepo!
Mogoce bi bilo se boljse, ce bi zamenjal vrstni red (navi, radio-temp. display ter radio spodaj). Moje mnenje.
Prostorocno telefoniranje:86-4PJ napisal/-a:hmm zanimiva tale zadevca .... samo tole prostorocno telefoniranje mi ni jasno kako deluje... kje imas kaksno tipkovnico ? se ne spoznam bl na to![]()
pa ce mogoce se ves koliko pride osnovna navigacija z evropsko avtokarto oz slovensko ?
Seveda se dobi, malo poglej po stacunah, neprestano imajo akcije za Garmina in pri vsaki drugi ponujajo AdriaRoute zraven. Ce oce rabi res samo navigacijo, da bo laze nasel tocko, kamor mora dostaviti robo, bo verjetno dovolj tudi kaksen cenejsi model. Morda mu je bolj pomemben vecji ekran kot vse dodatne funkcije.86-4PJ napisal/-a:aha se pravi potem okoli 700eur hrvaska slovenska in karta celotne evrope je gor ? ker rabil bi to za oceta za kamjon... in vecinoma ima samo po sloveniji voznje....ali se lahko potem kupi takega ki ima zaenkrat samo slovensko karto? in potem nadgrajuje ? mogoce ves kateri garmin bi pa to bil ?lp
Ce potrebujes navigacijo samo za navigiranje lahko vzames tudi kaksno cenejso (cca. 300 EUR). Kar se tice kart pa je tako kot sem ze napisal. Z nakupom navigacije bos na napravi ze dobil nalozeno karto Evrope (vkljucena v ceno navigacije). Pri tej karti pa SLO ni popolnoma pokrita in si moras dokupiti se karto Adria Route za cca. 100 EUR.86-4PJ napisal/-a:aha se pravi potem okoli 700eur hrvaska slovenska in karta celotne evrope je gor ? ker rabil bi to za oceta za kamjon... in vecinoma ima samo po sloveniji voznje....ali se lahko potem kupi takega ki ima zaenkrat samo slovensko karto? in potem nadgrajuje ? mogoce ves kateri garmin bi pa to bil ?lp