svetujte
ja saj servis je treba td naret, k ze enkrat mas dov jermen,pa se spanarje zamenjas,pa olje pa je ,sam nevem ce bo dovol 200 eur to sam za servis z delom vred.,
bo treba dat porihtat ,pa sam upam da bo pole slo to ,
neki me se zanima ce kdo ve ,kako je z renojem ,ce mas prometno a je od spredaj kaj bol konkrektno skupaj narejen kot pa blatniki ,k nocem ce bi mev kres da me zmecka ,
hvala
lep pozdrav
neki me se zanima ce kdo ve ,kako je z renojem ,ce mas prometno a je od spredaj kaj bol konkrektno skupaj narejen kot pa blatniki ,k nocem ce bi mev kres da me zmecka ,
hvala
lep pozdrav
Ce se na polno sesujes ne bos prezivel tudi v oplu, WV in podobnih.simy napisal/-a:ja saj servis je treba td naret, k ze enkrat mas dov jermen,pa se spanarje zamenjas,pa olje pa je ,sam nevem ce bo dovol 200 eur to sam za servis z delom vred.,
hvala
lep pozdrav
Kolikor vem je renoult med vodilnimi v varnosti, tko da se ne obremenjuj z plasticnimi blatniki. Glih tko je dal crash test skozi in je bil leta 1998 ( ko je prisel clio 2 ven ) med najboljsimi.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI