Deli iz cliota 1.8 16V na cliota 1.4
Deli iz cliota 1.8 16V na cliota 1.4
Zanima me ce bi imel kaksne probleme s policijo ce bi dal recimo
iz 1.8 16V na 1.4 kose. Napreimer amortizerje, fedre, zadnje diske, zice in se kej ce bi slo gor?
LP Tine
iz 1.8 16V na 1.4 kose. Napreimer amortizerje, fedre, zadnje diske, zice in se kej ce bi slo gor?
LP Tine
Mislim, da amortizerji sploh ne pasejo iz 16v-ja na navadnega Cliota. Drugace, ce bi nekako spravil skupaj, nebi noben pogruntal, da je avto spuscen, razlike je samo za 20mm (kolikor je original 16v nizji od navadnega). Diski so zagotovo fuc, ce mu ze leto rjavijo, tako da ne vem kako bi se ti to izplacalo. Celjusti so pomojem uredu, pravtako ploscice, tako da bi kupil nove diske, pa je. Bremzalo bi orenk bolj, pa se ne kosta te veliko (kolikor so pac diski). Za zadi bi mogu menjat celo zadnjo premo (s to iz 16v-ja), + prenastavljat bi mogu zajlo za rocno (ali menjat, nisem ziher), tako da se ti pomojem to ne splaca. Sedeze se ti splaca menjat, bos imel dober bocni oprijem, lahko tudi stevce (tisti za nivo, temp. in pritisk olja ti ne bodo delali, ker ni senzorjev). Menjaj tudi volan, bo zgledalo boljse.
To bi blo pa pomojem tut use. Za amortizerje se pa prepricaj se kod drugod, jaz mislim, da sem nekje prebral, da ne pasejo, ampak za ziher se prepricaj. Ce ti, jih pa menjaj.