shark ter homologacija???

Vse o videzu avtomobila
Uporabniški avatar
DJ STANE
Kraj: nova gorica

shark ter homologacija???

Odgovor Napisal/-a DJ STANE »

Zivjo!! Zanima me ali je imel kdo ze brobleme z policaji glede sharka ker sem ga lihkar z strahom montiral na avto :roll: :roll:
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

To je pa bedarija da bi te strafnal zaradi sarka.BMW 5-ka nova ga tud ma pa kaj.Reces da je to antena za GSM al pa kej podobnega.

Uglavnem ce te pa za to policaj ustavi pol pa prodam auto pa si konja nabavim pa en voz pa grem med kmete.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
DJ STANE

Pri nas na goriskem ti uzamejo tablice ce se bolj mocno prdes mu ni prav!!!! :evil: :evil: Tako bi prosil ce bos kje videl da je kaksna homologacija bi se priporocal!!!! a v ajdovscinio bos prisel na tuning?? Jaz stimam avto ma me je kar strah glede policajov zaradi slabih iskusenj!!! :twisted: :twisted:
Krizi
Kraj: Ljubljanska kotlina

Odgovor Napisal/-a Krizi »

Ja Stane te cist razumem.
Sam vedno se jim je treba vsest na zakone in ti milo receno ne mora nic
Ce je pa tako pameten pa zahtevaj po katerem odstavku pise prepoved o sarku oz predelani anteni... :wink:
...prej bo dala, prej bo frej...

Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek... :D

Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Uporabniški avatar
DJ STANE

Hvala za dober nasvet!!! A o kaksnem tuv-u se pa ne da ustimat?? :?
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

ma to sploh ne obstaja --> tuv za sharka 8) :D ..
to je isto ko da menjas serijsko anteno za pol manjso :idea: ...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
DJ STANE

ja to je ze res ma sem lih danes se kregal z policajom!!! Da rabim homologacijo!!! Cene mi bo naslednjic pobral tablice!! Mislim da na goriskem nimajo prav kaj delat!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Pa tti vasi policaji niso in se enkrat pravim niso normalni!Da hoce za kos plastike na strehi homologacijo pa tud nevem no! :evil: Js se nebi dal reku bi dej poberi tablice dol pa gremo na sodisce pa se pritozis pa gres do konca ker to ni res.Naj ti pokazejo v zakoniku kje pise za shark plavut na strehi da mora bit homologiran'Kje?Kir clen?Reces da je to antena.Ti mas tako anteno za GSM pa ti ga lahk popusi na mestu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GSM pa mej va autu na stojalu.to je tvoja instalacija in kaj ti more.
Ne me basat no da bo zdej tablice pobral zaradi kurceve plastike na strehi ko itak nima nobenga pomena.
Ne tablice nedam pa adijo.Naj ti pokaze clen v katerem pise ta odlocba.

Eh mater sm se razpizdu.Ma js ga posljem v picko materno.Budale neumne.
Js nerazumem kok so tk nori tile policaji cim preckas Trojane.Do trojan je vse vredu pol pa neven no al dihate drug lufta tam pri vas pa so policaji cist nori al nevem no?
Pri nas tu v Velenju ni in ni takih bedarij.Ve se kaj mora bit na autu porihtano(gume,sajbe,dol spuscen)To je to!!!!!!!!!!nobenega sranja zaradi spojlerjev pa plavuti pa takih bedarij......Za mano so se policaji 100x vozili pa me noben ni ustavu.Auto ni normalni Clio ampak je oduzadi vesoljski pa mi noben nc reku.
Js nevem no.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
DJ STANE

Potem imas sreco no! Ce prides sem te bojo se zivega pregledali in preiskali ce imas tuv-e :evil: :evil: :evil: Jaz sem ze zdavnaj obupal sem se vozil po ljubljani ni bilo nobene panike pridem domol lepo pocasi proti gorici in zagledam potojoci semafor ki bi ga :rainbowafro: in se je zacel ukvarjati z mano tale tuv pa drugi tuv pa sem bil brez tablic! :evil: :evil: Ko sem dobil tablice nazaj po enem tednu da sem ga ustimal kot original me je prisel cakat zravan doma da se je preprical a imam tes vse nazaj kot je treba!! :evil: :evil: :evil: A sedaj mi verjames kako bi jih :rainbowafro: :rainbowafro: :fist: :fist:
Urby
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a Urby »

kaksne piz.e so

ej res

kwa jih briga

nej grejo raj lovit tiste ki kradejo (v naso trgovino so ze dvakrat vdrli in odnesli za vse skupaj okoli 15 miljonov robe) in delajo piz.arije po cestah.
by vesnica ===> Slika

http://drive.to/urby
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Urby v kako trgovino to? K nam se nikoli niso vdrli.... hoteli so, samo so prevec amaterji :wink:
Uporabniški avatar
blue tornado

Odgovor Napisal/-a blue tornado »

A pridemo vsi renault-ovci z zrihtanimi avti mal na primorsko red ustimat????????? :x
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Sej glih na primorskem mate baje najvecji mir pred homologacijo, a ni tko?

Ker tuki na gorenjskem je za popizdit bilo. Zakaj bilo? Mam vse homologirano!

Drgac pa DJ stane ce imas od Fazerja Sharka, mu rec da ti da papirje
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
DJ STANE

ja ce bi jih imel od fazerja bi dobil ja ma nimam a mi lahko zrihtas kaksen papir :roll: :roll: :roll:
virko
Kraj: Dolenjska

Odgovor Napisal/-a virko »

Mene pa sam zanima, kolk stane tale sharky za na streho ?
Odgovori