Malo se zanimam okoli tega pa me zanima ce pozna kdo koga ki vredu naredi za solidno denarja. Lahk je iz mb selnice ruse. Bilokoga samo more vredu naredit. Material prnesem vse sam , barvo tud.
More pa met komoro ker ce ni komore nic nebo
Nisem se se cisto odlocil zaj prvo me zanima kak je z ceno.
jst sm dal za barvanje prvega odbijaca (prvotno bil tista crna barva (plastika)), po barvanju metalik crna, 100 evrov ... aja pa na cliotu je blo to ...
jas sem naredil barvanje sprednjega odbijaca za 10k sitnih in sem zadovoljen pride pa v kratkem cel rdec tut tisto crno na vrhu odbijaca. ce mislis dat to na petko NE delaj tega
hmmm ... sicer mal OT ... sam zanima me zakaj komora? komora pri plasticnih izdelkih sploh ni tok potrebna ... ce jo ze kdo uporablja jo sam z razlogom da potenge kak eur vec. Ceneje te bo prislo ce bos sel do kakega modelarja pa mu dal. Velik cenej.
Pobarvano bo cisto vse. Vsa plastika na avtu. saj pravim da se se odlocam in iscem malo cene. Bo pa narejen iz odbijacev clean look se pravi bodo tiste crte vse zakrite
Dal bi kakih 30k v tolarjih kar bi blo pa vec pa bi ze fejst razmisljal.
tole se mi zlo dopade.Pa enga ovalca gor za konec pa je to to pa sem koncal.
ej MaTeO, jest bi ti z veseljem pomagou, odbijace u spric kit dat, sam kaj k smo tu delec narazn
sej moje mnenje ze ves-glede barvanja-lepo izpade, ce so vse plastike v barvi vozila, pa ce mau kako mrezico v sprednjo odbijac butnes, pa se popestri avto-ne nakici
Em , nekaj cez 300eur je meni hotel vzet na Smetanovi.. za havbo, sprednji odbijac in masko + barva (50eur).
Potem pa sem zmenil v sluzbi z nasim lakirerom, da mi je zadevo v komori pobarval ter dal v pec in zadeva je bila v eni uri zunaj. Pobarvana in posusena, tak kot mora bit
Morem se malo pozanimat se. Vglavnem ta je definitivno predrag. Tud ce vse sam naredim ga dam v spric kit pa vse bo mi ziher 100EUR se potegno.
Morem it drugam se.
Aja se to. Reko je ko je sel gledat odbijace da on kital nebi ker je gladka plastika. Tak da bi dala samo primer in pa potem barvo preko. Potem pa zapect.
Baje da kit potem z leti prevec hitro spoka in da ni fajn tega dajat gor. Ka vi pravite?
no s tem se glih nebi strinjou, da spric kit popoka, ker ce je narejeno tako kot mora bit, pa itak ni to ne vem kako na debelo naneseno, nima kej pokokat
drugac pa a 100eur za barvanje (torej samo za delo-pihne, pa v pec da) vseh plastik, obeh odbijacev in ogledal