TUV za home made pragove kje ga staknt :)

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
Ruff_RydeR
Kraj: Kamnik

TUV za home made pragove kje ga staknt :)

Odgovor Napisal/-a Ruff_RydeR »

a bi meu kdo kksn link drugac pa rabm za clio 1.8 16v L92 Najlepsa vam dala :squarewink:
I know U got soul
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

msdesign vem da jih ima na svoji domaci strani
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
Ruff_RydeR
Kraj: Kamnik

Odgovor Napisal/-a Ruff_RydeR »

ne najdem sploh sm jim tud mejlu pa nobenga odgovoraa bi se dal mogoce teb pobrskat al pa kksn drug proosm dobi za :squarewink: :squarewink: :squarewink:
I know U got soul
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Poglej PM
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

En v MB al kje sem slisal da rihta zadeve.. vse papirje itd.. Pa tudi je en ko te na tehnicnem za 30k prek pusti.
Kaki je pa postopek recimo ce kupis ful predelan avto.. spuscen za 8cm, vsi spojleri itd, pa nima nic homologirano, neregistirano itd... kak ga lahko sploh prijavis v promet ce te recimo nebi spustil prek na tehnicnem, to mi negre v glavo...
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

ne mors .. saj je isto ce kupis takega nepredelanega brez papirov al pa si ga sam vse predelas pa nimas papirov .. isti drek..

za 30k prek spusti ???!!! kaj je normaln .. kdo bo dal 30k za tehnicnega da nardis .. pol shomologiras ceneje celi avto al pa kupis reci z tuv, ko pa da tehnicnega nardis za taki dnar..
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

MasTTer napisal/-a:En v MB al kje sem slisal da rihta zadeve.. vse papirje itd.. Pa tudi je en ko te na tehnicnem za 30k prek pusti.
Kaki je pa postopek recimo ce kupis ful predelan avto.. spuscen za 8cm, vsi spojleri itd, pa nima nic homologirano, neregistirano itd... kak ga lahko sploh prijavis v promet ce te recimo nebi spustil prek na tehnicnem, to mi negre v glavo...
V promet ga verjetno lahko prijavis, dokler nimas tehnicnega.
Slika
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

ZOIS.. zaj si sam sebe zabil z tistim postom... naprimer.. to sem vprasal, ker si je bratranec nabavil tisto razbito hondo kot sem napisal.. motor je drugi.. z v-tec .. samo noben nebo zvedel ker je cisto isti na pogled kot org brez, pa se stevilke so zamenjane. Fintaje le v tem, da je cisto predelan.. zatemnjene sipe, vsi spojleri, spuscen itd... zaj je v nevoznem stanju. Nekak ga more 1. prijavit da bi ga sploh peljal na homologacijo.. no saj nebi bil problem ko imam veze na tehnicnem, samo vseenoo. Kak drugi to nardijo.::?!?

+ tega pa je habbke rekel da se vse da.. tak da.. samo cas mores imeti pa malo veze, pa je avto homologiran.
Uporabniški avatar
BoneS

Odgovor Napisal/-a BoneS »

ma js sm svojga spravu cez tehnicnga, pa mi je tip fjst teziu-zarad izpuha, pnevmatik, pozicijskih.
Sm mu reku, d bom itq use homologiru.Pa me je spustu, ker je blo use druga ok
Slika
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

kak kje , jaz sem zamenjat mogo zarnice , pa homo. za fedre naret .. ker me je vrgo.. pol pa gledam ene avte ko so skor za odpad pa se vedno vozijo s tehnicnim pregledom ..to se mi ne zdi ravno fer ..
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Krizi
Kraj: Ljubljanska kotlina

Odgovor Napisal/-a Krizi »

Jah Zois tako to gre.
Danes ni pravice na tem svetu.
Se spomnim Zazkota lani na tehnicnem...
Ga je sam prašu, ce ma spušcenga pa mu je reku da ja... sam zmaju je z glavo
kot ceš "mladina mladina" in ga spustu naprej... heh
...prej bo dala, prej bo frej...

Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek... :D

Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Zdravo ja mene tud zanima ce se da dobit tuv certifikat jz mam od megana kupeja pa sem jih podaljsal za 5 cm pa pasejo k ulit gor zdj bi jih pa rad homologacijo naredu ce se da!! Alo h kdo kj zrihta???
Odgovori