Oznake Scenica-a
Oznake Scenica-a
Zanimajo me ali obstajajo razlicne opreme notranjosti Scenica-a in njihove oznake?
Govorim konkretno o 1,9dCI AIR.
Lp Rado
Re: Oznake Scenica-a
Scenic z oznako AIR je bila posebna serija prejsnje generacije Scenica s serijsko vgrajeno klimatsko napravo. Kaksno opremo je imel serijsko vgrajeno, bi pa tezko povedal. Mogoce se bo nasel kdo, ki ga vozi in bo lahko napisal iz prve roke.tornado napisal/-a:Zanimajo me ali obstajajo razlicne opreme notranjosti Scenica-a in njihove oznake?
Ce pa misliva na novo generacijo Scenica, pa seveda obstajajo razlicne opremljenosti. Pri fazi I so bili na voljo trije paketi opreme pack, comfort in luxe ter stirje "ambienti" autentique, expression, dynamique in privilege. Pri tej fazi se je pojavila omejena serija Exception z usnjenim oblazinjenjem.
Pri fazi II novega Scenica (naprodaj je cca 2 meseca ali tu nekje), pa so pakete opreme in ambientov zdruzili in jih poimenovali Autentique, Expression, Dynamique in Privilege. Pojavila pa se je tudi omejena serija z nazivom Sky s serijsko vgrajeno stekleno streho.
Pri vseh navedenih paketih je seveda se kup dodatne opreme za doplacilo.
Jst sm mel Scénica 1.9dCi AIR...oprema pa je bila Authentique Confort...zadeva cisto oskubljena. Imel je klimo (ni bila avtomatksa ampak polavtomatska
) 6xAB, ABS in pa spredi elektricne sipe. Tukaj se pa zadeva ze ustavi. Nima naslonjala za roko spredaj...niti na tistih mizic, ki so na voznikovem in sovoznikovem sedezu...in tudi nima atermicnega stekal...v glavnem, vso opremo se ti nastel.
V avtu, ki ga kupujem so navedeni podatki:
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- elektricni pomik prednjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- avtoradio / CD:original Renault.
- elektricni paket
- nastavljiv volan po visini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
Ali to sovpada z tvojim opisom?
Ali je mozno dodatno vgraditi naslon za roke, kje in cena?
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- elektricni pomik prednjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- avtoradio / CD:original Renault.
- elektricni paket
- nastavljiv volan po visini
- nastavljiv volan po globini
- servo volan
Ali to sovpada z tvojim opisom?
Ali je mozno dodatno vgraditi naslon za roke, kje in cena?
Lp Rado
Sovpada...samo volana nastavljivega po globini ni tukaj not. To lahko kar takoj omenite prodajalcu, da zniza ceno...za 50eur pa za 50eur. K to nategujejo. Samo po visini je nastavljiv. Drugace pa je to kar ste napisali.
glede dodatnega vgrajevanja naslona za roko...ce zelite imeti original bo treba menjat sedez...drugace pa se dobijo third party naslonjala za roko za 50eur...ampak so prevec plasticni in prenizki za v scenica...sem sam poskusil in ni kul.
glede dodatnega vgrajevanja naslona za roko...ce zelite imeti original bo treba menjat sedez...drugace pa se dobijo third party naslonjala za roko za 50eur...ampak so prevec plasticni in prenizki za v scenica...sem sam poskusil in ni kul.
sj ma ze tanove luci? Se pravi clear steklo(plastika)? JSt sm za mojga dobil 2mio starih sit, ker je bil letnik 2003 in je imel 65k kilometrov. Ce je lepo ohranjen je kul...pa se eno stvar si preberite, ko kupujete rabljen avto...kaj je potrebno vse pogledat...fajn zadeva.
Se link: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17719
Pa takoj kliknite se na link k je na zacetku...pametna zadeva.
Se link: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=17719
Pa takoj kliknite se na link k je na zacetku...pametna zadeva.