na profilu, kjer so orginal zici pršraufani je že vnaprej prpravena luknja, pa me zanima al bi to šlo tam ali ne.
bi sam pogledu pa dialogysa ne morm vec inštalirat za noben denar
to varjanto mam v glavi že cel cajt, sam vec podlage bom dal viši bom sedu, to pa ni moja glavna željaprivatnik napisal/-a:http://www.moj-album.com/album/6798806/
Tule je par slikc montaže ko sem js to delu.
Je pa tudi opcija, da vse skupaj prisraufas na dva flahajzna in potem ta flahajzna prisraufas na obstojece luknje (enga na zadnji 2 luknji, ega pa na sprednji dve), kar je mogoce se bolj elegantna resitev od moje (flahajzne das ubistvu na ze obstojece profile v avtu).
privatnik napisal/-a:Lahk ti zmerim kolk je pri 19, ker jo mam tak na pragu parkirano
Drugac pa glede visine lahko tak zic od 19 kr fejst dol spustis, ker je tak nastavljiv po visini.
ko boš to skup spravu daj slike gor, pa se bo vidli kaj maš v mislih.dete napisal/-a:se pravi, da je na eni strani treba npr. dat cev 50/50 (pri vratih), pri rocki za rocno zavoro pa samo na del, ki je sicer rahlo postrani naštaufaš L-profil, ki pa ni zapigan cist pod pravim kotom
najprej našraufaš L-profil in cev na poden, daš u vaservago, še prej pocahnaš za luknje, pol postavš sedeže gor in pršraufaš
upam, da si kej razumu, k sm bl po domace napisou