Kaksna dobra ideja za zadni spojler TWINGOTA
Kaksna dobra ideja za zadni spojler TWINGOTA
Namrec išcem kje bi lahko dobil kakšen zanimiv ne premajhen in pa ne prevelik zadnji spojler za mojega TWINGECA.
Mal sm že gledu pri A3M-u in so mel enga kr zanimivga, kopijo hitrih in drznih. Tamali od Fazerja pa... prevec jih ma že tak spojler po mojem mnenju. Razen, ce ma kaj novega?
Ce mate kak predlog bi ga bil zelo vesel.
Tisti, ki ste šli lansko leto v avstrijo, imajo morda tam kaj robe glede tega???
Mal sm že gledu pri A3M-u in so mel enga kr zanimivga, kopijo hitrih in drznih. Tamali od Fazerja pa... prevec jih ma že tak spojler po mojem mnenju. Razen, ce ma kaj novega?
Ce mate kak predlog bi ga bil zelo vesel.
Tisti, ki ste šli lansko leto v avstrijo, imajo morda tam kaj robe glede tega???
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Krizi moj sosed izdeluje spojlerje pa bi lahk njega vprasu.On si je naredu onga na rumeni Ibizi ko je bil na srecanju.Je pa tak kot iz 2fast2furious.
Dam ti tel.st. pa ga ti poklici in ga vprasi kako in kaj,reci pa da sm ti js dal tel. st. pa bo vedu zakaj se gre.
051/332-582 David
Un to dela sam in nima kak privat odprt tako da te bo prislo bolj poceni kot kjer koli drugje.
lp
Dam ti tel.st. pa ga ti poklici in ga vprasi kako in kaj,reci pa da sm ti js dal tel. st. pa bo vedu zakaj se gre.
051/332-582 David
Un to dela sam in nima kak privat odprt tako da te bo prislo bolj poceni kot kjer koli drugje.
lp
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
-
modriDIRKAC
-
modriDIRKAC
Tocno tako moj stari ma Seniku of fazerja spojler pa je stempel od proizvajalca pa letnica in se enih par stvari gor vtisnjenihZOIS napisal/-a:ne mors homologirat home made spojlerjev .. ker majo spojlerji kolko vem stemple vlite gor ze od koga so ... mislim da je nekaj takega ..
Nisem HITER IN DRZEN, sem pa?® PO?àASEN IN GLASEN!!!
?†e malo pa konec lu?°nega 
home made zadeve je treba dat A-testirat (ne vprasajte me kje), da vidijo ce je stvar dovolj kvalitetna za obremenitve, ... nato lahko zacnes "serisjko produkcijo" (ce si s.p. ali druga oblika podjetja) in imas papirje s katerimi lahko potem vsako zadevo tega tipa homologiras...
nekaj podobnega je bil en tip v slo, ki si je naredil svoj avto, oblika, podvozje, vse...
nekaj podobnega je bil en tip v slo, ki si je naredil svoj avto, oblika, podvozje, vse...