Imam cliota 1, druga serija, in me zanima ce bi se dalo vgradit premicno streho oziroma sibedah ki se premika (ne samo tisti k se dvigne da nastane spranja, ampak dejansko premicno streho)
Ziiga napisal/-a:Imam cliota 1, druga serija, in me zanima ce bi se dalo vgradit premicno streho oziroma sibedah ki se premika (ne samo tisti k se dvigne da nastane spranja, ampak dejansko premicno streho)
In ce mogoce veste kje b to delal... pa pbl cena
ooo a si ga ze dubu ??? pa dj novs zdj pomicne strehe dov gor:S pol ti bo skoz zamakal notr... skoda kesa fante pol bi raj kj novejsga kupu...aia p sj mas itk klimo ?
dada sm sm, sam je trenutno pr avtolicarju d poslihta tist kar je nebodigatreba na njem Zkaj pa ne? sej to ni zarad d bi blo prevroce, ja je klima... ampak pac iz drugih razlogou
Ziiga napisal/-a:dada sm sm, sam je trenutno pr avtolicarju d poslihta tist kar je nebodigatreba na njem Zkaj pa ne? sej to ni zarad d bi blo prevroce, ja je klima... ampak pac iz drugih razlogou
Ziiga napisal/-a:dada sm sm, sam je trenutno pr avtolicarju d poslihta tist kar je nebodigatreba na njem Zkaj pa ne? sej to ni zarad d bi blo prevroce, ja je klima... ampak pac iz drugih razlogou
drugac ce se prov dobr spomnm se dobi v nm rocni model za 12K bivsih tolarjev, elektricni za 15k, montaza pride 10k ce ne znas sam, je pa taka kt pr cliotih druga faza se mi zdi ...