v enem postu sem zasledil da je nekdo napisal da bo pogledal v dialogys za neko stvar, pa me je zanimalo kaj to je in sem nasu na internetu Renault Dialogys 2006 (1,5Gb) pa me zanima ce je to v bistvu nek prirocnik s katerim si lahko sam pomagam da kaksno stvar popravim na svoji laguni? Al gre to za kak sofware druge vrste, in sem usekal mimo? Ker ce je to koristno , potem si bom rade volje to pobral z neta in se sam lotil tezav z avtom...zelel bi si podroben opis vseh delov avta in kje se kaksni deli nahajajo ter kako so dostopni...je to to?
V glavnem je to orodje za iskanje kataloskih stevilk nadomestnih delov. So pa v nekaterih (internetnih ) verzijah zraven tudi delavniske knjige, specialna orodja, normativi...
Servisi imajo to seveda kompletno z delavniskimi knjigami oz. z navodili in postopki za demontazo in montazo posameznih sklopov.
Ce je torrent ga lahko prilepi kar semkaj A si kupil disk? CD ploscke? No, s tem si svoje dolgove za vse "legalne" verzije popolacal in avtorjem zagotovil zasluzek Jest ne vidim vec ovire zakaj ne...
Sem zacel s pobiranjem, samo gre pocasi...najdu pa sem na emule. Ko/ce mi rata pobrat dol vam sporocim. Upam da se res da kaj pomagat s tem programom...hvala za info.
Gres na PR, izberes tip vozila, vpises stevilko sasije (iz prometne) pol pa mas komplet vse rezervne dele s slikami tako da lahko tudi marsikaj vidis kako je skupaj dano.