Kar nekaj casa ze brskam po zanimivih temah na Forumu, vendar pa konkretnega odgovora za moj "problem" se nisem nasel. Ce morda kdo ve, bi ga prosil za pojasnilo.
Sem lastnik Lagune ll 1.9 Dci, l.02, Dynamic. Z avtom sem zelo zadovoljen, nimam nikakrsnih tezav, doslej (112 tkm) je bil zamenjan le cilinder sklopke pri pedali. Poleg vse opreme, ki jo ima(tempomat, Esp, Abs, park senzorji, dezni senzorji, nadzor tlaka v pnevmatikah, xenon, multifunkcijski volan, avtomatska klima, zlozjiva el. ogledala, 4x el. stekla itd. deluje vse brezhibno, zato se mi zdi res malo neverjetno, o kaksnih tezavah nekateri tarnajo. Je pa res, da za avto lepo skrbim(servisi malo pogosteje kot je predpisano , utekanje do 2000 O/min, da pride na delovno temperaturo, vklop tempomata na 140 km/h na avtocesti itd.)
No malo me je odneslo - moj "problem" je tak: izgubila se nam je ena magnetna kartica. Ker strosek nakupa nove ni zanemarljiv(okoli 130 Eur) sem v zelji po prihranku na internetu kupil "rabljeno" ze sprogramirano kartico. Na servisu se nisem bil , da bi jo sprogramirali, ker mi je nek mehanik omenil, da se to sploh ne da urediti, ce je enkrat ze bila. To mi nekako ne gre v racun, saj se po moji logiki magnetni zapis mora dati spremeniti(vsi smo uporabljali kasete, kjer je taksen princip namagnetenja, pa se jo je dalo vedno znova presneti). Ce ima kdo podobno izkusnjo , bi prosil za pojasnilo.
Hvala in lp.
p.s. saj bi vam mojo lepotico prikazal na sliki, pa mi ne rata