http://www.youtube.com/watch?v=1bZXRwXZfg4
Aja ta clio ima drugace 143hp pri 4900RMP in 270nm pri 2700RPM. Prava raketa
Ima pa GT1749V turbino, katero mislim namontirati tudi jaz v prihodnosti
a se potem GT1541VNT sploh kej pozna??? al si ti dobu kaksne boljse napotke kot jazd_leonit napisal/-a:...Ima pa GT1749V turbino, katero mislim namontirati tudi jaz v prihodnosti
CliYo II napisal/-a:...Ce mene prasate ma tale sam stevc od bencinarja...ker ma obratomer do 7000rpm...dizl ga ma pa do 5000 ce se ne motm...
cliyoII, a nimas ti tut stevca do 7k? jaz ga mam. pa mimogrede, portugalci so usekani, tko da je za verjetd_leonit napisal/-a:Je dizel 100%.Pa stevece so imeli dizli enake bencinarjem do 2004 leta.Potem so pa zamenjali stevce.
Hm seveda da bi se mogl poznt, ker ta kkk-kp35 tako ali tako ne da veliko od sebeclio_dizel napisal/-a:a se potem GT1541VNT sploh kej pozna??? al si ti dobu kaksne boljse napotke kot jazd_leonit napisal/-a:...Ima pa GT1749V turbino, katero mislim namontirati tudi jaz v prihodnosti
Kolikor vem ima ze novejso verzijo stevca, z velikim LCD-jem in 5k rmp na stevcuclio_dizel napisal/-a:cliyoII, a nimas ti tut stevca do 7k? jaz ga mam. pa mimogrede, portugalci so usekani, tko da je za verjet Laughing se pa strinjam da nebo dolgo ziv (motor mislm)