zanima me, ce je mozno dobiti tisti kot nekaksen kiler oziroma rebra ki grejejo vodo za zrak za notranje ogrevanje kabine, ven iz tistega predalcka kjer so se na kaksen lazji nacin kot pa da vzamem dol celotno armaturko. Moram jih namrec vzeti ven in scistiti da bo ogrevanje delovalo kot mora.
Ogrevanje kabine v R5
Ogrevanje kabine v R5
Pozdravljeni,
zanima me, ce je mozno dobiti tisti kot nekaksen kiler oziroma rebra ki grejejo vodo za zrak za notranje ogrevanje kabine, ven iz tistega predalcka kjer so se na kaksen lazji nacin kot pa da vzamem dol celotno armaturko. Moram jih namrec vzeti ven in scistiti da bo ogrevanje delovalo kot mora.
LP, Mikki
Ne se ne da...ce hocs pecko vn uzet je treba zadevo podret... je pa se ena sansa in sicer, ce se ti je nabral vodni kamen al pa da so cevi zapacane lahko tm k gredo cevi skozi pozarno steno (s strani motorja) cevke odvijacis in skozi pecko spustis vodo (ce je zadeva zapacana), ce pa mas vodni kamen, pa zadevo odvijacis, na tiste dve cevki od pecke navijacis svoje in v pecko vlijes solno (tehnicno) za ksne par uric in potem dobro splahni.... ponavad zadostuje;)
PS: Pravjo da dobr necistoc hladilni sistem scisti tudi dodatek sodabikarbone.... sam tega se nisem poskusil, je pa tko..da mors pol uso tekocino zamenat;(
LP
R4TL
PS: Pravjo da dobr necistoc hladilni sistem scisti tudi dodatek sodabikarbone.... sam tega se nisem poskusil, je pa tko..da mors pol uso tekocino zamenat;(
LP
R4TL
O?®e mi je zmeraj rekel:"Nikoli ne bo?° vedel usega..." in "Vse kar so sestavl skp, se da tud raztavt;)
sm mel isti probem. in sm naredu tk kokr je r4tl reku.na cevi ki grejo skozi pecko sm pod pritisku spustu vodo pa cilit bang cez.Vzel sm pretocno pumpo jo dal na "pormasino", eno cev iz lavorja z vodo in cilit bangom v tisto ki gre v pecko in iz druge cevi, ki pride nazaj iz pecke, nazaj v lavor.simple.pustis 20 min in gretje dela kot novo.