Naj zivi Renault!!
Sportni filter na R19
Sportni filter na R19
V 19ko 1.4 Energy bi rad dav sportni filter. Masina je 1.4 Energy letnik '95 pa so mi v A3M-u in v Technoracingu rekl da se ne da na tej masini filtra not dat. Ce je mev kdo podobne probleme naj pove al pa ce ma kdo resitev. Jst hocm da se slis to belo strelo pa da se bolj leti.
Naj zivi Renault!!
Naj zivi Renault!!
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Takole imam jst filter na Cliotu.Iste probleme sem imel kot ti.Ker je moj enispric na dva vijaka nisem mogel nobenga filtra gor dat,poleg tega pa einspric nima roba za pritrditev filtra z objemko.No potem se prisel na idejo da zvrtam luknji skozi filter in enostavno od zgoraj privijem obstojece vijake ki so drzali uno vlko skatlo prej za zracni filter.
Tako sem zvrtal filter od zgoraj,ga dal direkt na einspric in privil z dvema vijakoma da dol ne pade.Filter se 200% nima kam premaknit.
Tako naredi tudi ti in bo cool.Samo potem si moras napeljat od nekje cevi da ti bo dokaj hladen zrak pihal po filtru.Js mam luknjo v haubi 16v hauba in mi zrak piha direktno po filtru.
Upam da vidis na sliki kje se nahajajo vijaki.
lp
Bojci js bom patentiral izum z filtrom
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.
Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Kaj ma ta tvoj clio isto masino 1.4 Energy. Povej kolksn premer mas filtra oziroma premer einsprica. Jst sm meru pa mam okrog 10 cm.Kr po sliki sodec se mi nekako zdi da ni to glih ista masina ampak to samo na oko. Ta tvoj clio je od '98 naprej ce se ne motm.
Aha pol pa super, pol bom pa res tvoj patent ukrov pa tako naredu. K se ti je kej poznalo na moci ko si dal filtr not al je samo bolj tulilo.darkdog24 napisal/-a:Lesar moj Clio je letnik 1995.Masina je 1.4 energy.Premer filtra pa je mislim tudi 10cm.
Hm kaj vem
js mam cel izpuh zamenjan ozadi pa dva rora vsak na svoji strani in brez katalizatorja.Js bi reku da odkar sem dal katalizator ven se je nekaj poznalo na moci,drugace pa z filtrom ni kej dost.Mogoce 1-2KM ampak to ne opazis.
Predvsem bos dobu na zvoku,sam moras cevi napeljat da ti bo hladen zrak pihal gor.
Za patent racunam in prosim da nakazete na moj studentski racun
Predvsem bos dobu na zvoku,sam moras cevi napeljat da ti bo hladen zrak pihal gor.
Za patent racunam in prosim da nakazete na moj studentski racun
Kaj je dolencek?
U grabn porin pa 16V kup!! 
Re: Kaj je dolencek?
Nevem zakaj bi v grabn porinil in 16v kupil?Damyani napisal/-a:U grabn porin pa 16V kup!!
Eni se take nimajo.