Na hitrco bi vam pokazal slike mojih treh Meganckov, ki sem jih imel do sedaj (itak jih najbrz ze vsi poznate:)):
Rumenc: l.99

Belc: l.00

Megy: l.03

Vse ostale slike pa lahko najdete na sledeci povezavi: http://blatnik.dyndns.org/oki/avtomobili.htm oz. se oglasite na Megane forumu!
Ponavadi vsi recejo pa kaksna je razlika med njimi zato sm tule mal opisal moja opazanja, za vse, ki bi se odlocevali za to vrsto avtomobila. Drugace pa itak ze naslov topica pove vse:).
Trenutno mam sam sivga doma onadva sem mel prej, ampak sta mi tako dober sluzla (rumenc mi je se zivljenje resu) tk, da nikakor nisem mogu menjat znamke, pol mi je pa pocasi ze pod kozo zrasla ta znamka in bo kr teska predn bom menjal na kej druzga! Oziroma cakamo zdej na Megane 3 verzijo, hehe.
RUMEN MEGANE COUPE, 99 LETNIK:
Super mini sportnik bi ga oznacu (eden najlepsih avtov zame na sploh) sploh ona verzija za rally:). Zlo dobre vozne lastnosti in full se ga da lepo spedenat. Tud jst sm mel kr spedenanga za tiste cajte. V glavnem je pa vaeren, kar sem izvedel na lastni kozi (oziroma mi ni blo treba, ker mi jo je resu)! Tak res avto za voznike zacetnike.
BELI MEGANE BERLINE, 00 LETNIK:
Avto je super sluzu ma zlo velik prtljaznik in je lahk kamot prvi druzinski avto. Masinca je vredna zlata 16V potegne ko raketa. Mal slabsa vodljivost cez ovinke, napram coupeju, ker ma daljsi zadek. Avto kot se sika.
METALNI MEGANE II, 03 LETNIK:
Avto je ratal ze prava limuzina, full vecji pa sirjsi od prejsnega. Vsi elektronski sistemi zlo olajsajo voznjo na dolge razdalije vendar te prikrajsajo za spotni uzitek (full mehek servo in bremze kr same grabijo). Mal manj prostora v prtljazniku na racun vec udobja v kabini kjer je res prostora za 4 orng dece! Seveda morm pa zlo pohvalit masino 1.9 dci (pr men 145 konjev) trga asfalt sploh ne opazis da je dizl, ker vlece skor kot turbo bencinar:). Pa zlo sparoven je 6 l/100 km!
V glavnem, ce razmisljate o nakupu veste kaj vam bom priporocal:).[/url]