Zanima me a zna kdo opisat delovanje glavnega ventilatroja ko prizges klimo. Gre seveda za Megana Alize oprema 98 letnik 1,6 motor.
Ker sem vceraj dal klimo rihtat ker je bilo neki pokvarjeno in mi je rekel mojster da imajo ti avti 2 stopnjo delovanja ventilatorja in meni je delal na drugi neprestano. In mi je popravil 1 stopnjo.
A ve kdo kaj o tem??
Ko ti pritisnes na gumb AC se ventilator pricne vrteti. Kako dolgo se vrti ?
Ventilator ?
Kokr dolgo pustis, oziroma dokler mas klimo prizgano.
Js sm tut ze menal prvo stopnjo. Dj povej kolk te je stala zamenjava?
Prva stopnja je za normalno prezracevanje, druga se pa prizge ko vklucis klimo kr mislim, da vlece zrak od drugot.
To je vse kar vem
, bojo drugi bol natancni.
Js sm tut ze menal prvo stopnjo. Dj povej kolk te je stala zamenjava?
Prva stopnja je za normalno prezracevanje, druga se pa prizge ko vklucis klimo kr mislim, da vlece zrak od drugot.
To je vse kar vem
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low
Jst sem mel strosel popravila 200 EU ker mi je mojster rekel da je kompresor pricel spuscati zaradi preobremenitve kompresorja ker mi je laufala samo 2 stopnja in mi je zaradi tega sel semering na kompresorju in lezaj mi je zamenjal vgalvnem nanovo mi ga je pretesnil.
Zaradi puscanja kompresorja mi je pricel mikro jermen cvilit ko je bil avto mrzel in je bil cel masten.
Na kaksnem avtu pa je tebi sla 1 stopnja?
In kako si vedel da ima 2 stopnji?
Jaz nisem vedel!
Zaradi puscanja kompresorja mi je pricel mikro jermen cvilit ko je bil avto mrzel in je bil cel masten.
Na kaksnem avtu pa je tebi sla 1 stopnja?
In kako si vedel da ima 2 stopnji?
Jaz nisem vedel!
Men je sicer odpovedalo na coupeju 96.
Sam men je neka elektronika zgorela k prejsnji lastnik ni nikol filtra za klimo zamenau (baraba), ta elektronika pa je direkt za filtrom in se je pregrevalo, na koncu pa zgorelo (poleti ko je blo ful vroce).
Vglavnem, na servisu obvezn zahtevajte menjavo tut tega filtra k baje ga ponekod sploh ne menjajo pa niti opozorijo te ne.
Mene je tut stalo okrog 200 evrov.
Aja, za dve stopnji sem pa zvedu ker je klima delala sam na 6i hitrosti ventilatorja, vse druge pa niso delovale. Al zmrznes al se pa skuhas
Sam men je neka elektronika zgorela k prejsnji lastnik ni nikol filtra za klimo zamenau (baraba), ta elektronika pa je direkt za filtrom in se je pregrevalo, na koncu pa zgorelo (poleti ko je blo ful vroce).
Vglavnem, na servisu obvezn zahtevajte menjavo tut tega filtra k baje ga ponekod sploh ne menjajo pa niti opozorijo te ne.
Mene je tut stalo okrog 200 evrov.
Aja, za dve stopnji sem pa zvedu ker je klima delala sam na 6i hitrosti ventilatorja, vse druge pa niso delovale. Al zmrznes al se pa skuhas
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low
Meni je delala klima pri vseh stopnjah ventilatorja od 1-6. Sam jst sem mislil na glavni ventilator ki je pred glavnim hladilnikom za glavnim pa je za klimo hladilnik. In ta ventilator ima 2 stopnje, ker meni je prej delal takole prvo si prizgal AC potem se je ventilator prizgal in ugasnil in tako je delal naprej. In zdaj ko je to popravljeno sem ugotovil da se pozna pri voznji prej sem mogel z vecjim gasom speljat. V glavnem boljsi je zdaj!