Cviljenje
Ne bi vedu kaka je jermenica k nimam na faxu avta sabo.
Ga pa cvili nekje pri desnem kolesu, vsaj slisi se tako.
V bistvu so bili menjani komplet jermeni k je biu redni servis. Prej sm meu sp. lonc gor pa nism slisal, zaj pa fajn cvili.
Zdi se mi da tut tezje pride na 240km/h - blokada, k zaj pride nekje do 210 normalno, kar je pa vec pa sam cvili naprej pa pocas napreduje. Sicer sm sam enkrat probal k ni za riskirat.
Upam da ni kj hujsega,
pa hvala za odgovore, k res ne vem kaj narest
V bistvu so bili menjani komplet jermeni k je biu redni servis. Prej sm meu sp. lonc gor pa nism slisal, zaj pa fajn cvili.
Zdi se mi da tut tezje pride na 240km/h - blokada, k zaj pride nekje do 210 normalno, kar je pa vec pa sam cvili naprej pa pocas napreduje. Sicer sm sam enkrat probal k ni za riskirat.
Upam da ni kj hujsega,
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low
ka pa mas ti to za eno raketo da mas blokado pri 240 km/hAndrejcek napisal/-a:Ne bi vedu kaka je jermenica k nimam na faxu avta sabo.
Upam da ni kj hujsega,
RS-sport
sj bom, sam prvo vprasam tam kjer je najvec prekticne pameti.
Enkrat sem ze klical pa so rekli, da ni problema glede voznje, da ne bi smelo bit nc kriticnega. Pa baje da je lahko sam neke tekocine premal - antifriz al nekaj podobnega. Drgac mi je pa res zal da nism ze prej renoja nabavu.
Se enkrat hvala vsem
Enkrat sem ze klical pa so rekli, da ni problema glede voznje, da ne bi smelo bit nc kriticnega. Pa baje da je lahko sam neke tekocine premal - antifriz al nekaj podobnega. Drgac mi je pa res zal da nism ze prej renoja nabavu.
Se enkrat hvala vsem
Life Is Short...Don`t Drive Fast...Just Fly Low