Oba kabla zvocnika imata napetost!
Oba kabla zvocnika imata napetost!
Zivjo!
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe? Pri meganu break, l.00 mi na obeh kablih od zvocnikov posveti lucka za napetost. Ker avto lahko vzgem tudi, ko je zaklenjen, kljub temu da se lucka za blokado vziga vklopi, predvidevam da je stalen plus vezan na kljucavnico. Ali se komu kej sanja kaj bi lahko blo? Muzika pa spila normalno.
Masa je v redu, ker sem naredu dodatno ozemljitev, pa je se vedno isto.
Zanima me kaj bi lahko bilo narobe? Pri meganu break, l.00 mi na obeh kablih od zvocnikov posveti lucka za napetost. Ker avto lahko vzgem tudi, ko je zaklenjen, kljub temu da se lucka za blokado vziga vklopi, predvidevam da je stalen plus vezan na kljucavnico. Ali se komu kej sanja kaj bi lahko blo? Muzika pa spila normalno.
Masa je v redu, ker sem naredu dodatno ozemljitev, pa je se vedno isto.
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Renault Grand Scenic 1,5 dCi Dynamique 2010
Renault Megane 1,6 16V GT Line 2011
Ko radio spila imam na obeh napetost.
Kolikor jaz vem preskusevalec napetosti ne bi smel zasvetiti na plus in minus kablu, samo na plusu. Men pa zasveti na obeh.
Kolikor jaz vem preskusevalec napetosti ne bi smel zasvetiti na plus in minus kablu, samo na plusu. Men pa zasveti na obeh.
Pa ne mi rečt, da si spet Renoja kupu? Ja kaj pa čem druzga?
Ti imas verjetno led-preizkusevalno lucko,ki je zelo obcutljiva in takoj zazna napetost,...
Glede vziga,...imas megana novejsega od letnika 99 ki nima blokade prek dalinskega zaklepanja ampak preko transporderskega mikrocipa,ki se nahaja v kljucu.
TOREJ PROBLEMA SPLOH NIMAS,.... pa si lahko privoscis
Glede vziga,...imas megana novejsega od letnika 99 ki nima blokade prek dalinskega zaklepanja ampak preko transporderskega mikrocipa,ki se nahaja v kljucu.
TOREJ PROBLEMA SPLOH NIMAS,.... pa si lahko privoscis
Vsi avtoradiji z 20W ali vec moci imajo diferencialne ojacevalnike (bolj po domace receno bridge varianta) brez izhodnih kondenzatorjev. To pomeni, da ko je radio vklopljen in potihem, imas na obeh kablih polovicno napajalno napetost (recimo + 6V) in to je povsem pravilno.
Ce te je to zmedlo, potem problema ni.
Ce te je to zmedlo, potem problema ni.
LP, Samojed