Zanimam se malo za vgradnjo enega od xenon kitov. Sem v dilemi a vgraditi bixenon ali xenon kit. Vem da je navadne xenon kit samo za zasencene, dolge pa so sevedno navadne halogenske (pri h4 je poleg xenon zarnice), a je v ceni precejsna razlika Se splaca dat seenkrat vec za bixenon kit? Kateri kiti so do sedaj najbolj obnesejo in so preiskuseni?
ce mas H4 pol itak nimas druge izbire kot bixenon. zdej ce as pa H1 ali H7 pol pa sam vprasanje ali bi rad meu dolge luci tut xenon. cist tvoja izbira.
cene ostalih kitov se sucejo tam tam, odvisno od kvalitete. najkvalitetnejsi so Kaixen, ki pa stanejo cca 52k sit.
Kolikor je meni znano ima Scenic 01 dvojne zaromete (H1 in H7). Poleg Xenon kita ne bos dobil nobenih H zarnic, saj tebi tudi niso potrebne. Kar se pa tice samih zarometov pa bos moral imeti kit z zarnicami D2R (z zaslonko) saj Scenic nima lece pred zarnico. Ce se ti splaca vzeti Bi-Xenon pa raje presodi sam, jaz ga ne bi (sam ga imam vgrajenega) saj pri dolgih luceh tako svetita kratka Xenon in dolga halogenka, vec svetlobe pa verjetno ne bos potreboval.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)