Xenon ali Bi-Xenon v Scenica 01

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
En3r6Y
Kraj: Radomlje

Xenon ali Bi-Xenon v Scenica 01

Odgovor Napisal/-a En3r6Y »

Pozdravljeni!

Zanimam se malo za vgradnjo enega od xenon kitov. Sem v dilemi a vgraditi bixenon ali xenon kit. Vem da je navadne xenon kit samo za zasencene, dolge pa so sevedno navadne halogenske (pri h4 je poleg xenon zarnice), a je v ceni precejsna razlika :oops: Se splaca dat seenkrat vec za bixenon kit? Kateri kiti so do sedaj najbolj obnesejo in so preiskuseni?

Hvala

LP
Uporabniški avatar
En3r6Y

Zanimiva zadeva se mi zdi www.tehnoshop.net (stran trenutno ne deluje), no ima pa tudi na bolhi svojo ponudbo http://www.bolha.com/oglas1522985

Zdj cena za xenon kit je 162 eur, za bixenon pa okol 290eur... Kaksne so kj cene ostalih kitov?
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

ce mas H4 pol itak nimas druge izbire kot bixenon. zdej ce as pa H1 ali H7 pol pa sam vprasanje ali bi rad meu dolge luci tut xenon. cist tvoja izbira.

cene ostalih kitov se sucejo tam tam, odvisno od kvalitete. najkvalitetnejsi so Kaixen, ki pa stanejo cca 52k sit.
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
En3r6Y

Pri teh zgornjih xenon k. je varjanta pri h4 (ce sem gospoda seveda prav zastopil) da je poleg xenon zarnice se zarnica (navadna) za dolge luci.

LP
Uporabniški avatar
Espace
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Espace »

Kolikor je meni znano ima Scenic 01 dvojne zaromete (H1 in H7). Poleg Xenon kita ne bos dobil nobenih H zarnic, saj tebi tudi niso potrebne. Kar se pa tice samih zarometov pa bos moral imeti kit z zarnicami D2R (z zaslonko) saj Scenic nima lece pred zarnico. Ce se ti splaca vzeti Bi-Xenon pa raje presodi sam, jaz ga ne bi (sam ga imam vgrajenega) saj pri dolgih luceh tako svetita kratka Xenon in dolga halogenka, vec svetlobe pa verjetno ne bos potreboval.
Biv?°i lastnik Renault Espace Privilège 2,2 dCi (10/2005)
Odgovori