Sporten filter za dizla
Sporten filter za dizla
No jst bi vprasu ce ga kir ma in ce je sploh kaksen efekt.....znanc ma na Audiju A4 2.0 TDI sporten filter in je reku da ma zdej kao 10km vec....
ce bi konja dobil pa bi blo dobro...
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
bWc in cliyoII mata med drugim cipane in vgradni filter. CliyoII je reku da ga je probu ze pred cipanjem in je blo isto, ko ga je pa spet dal noter po cipanju se je pa baje poznal. Jaz bom tut zamenjal... Drugac ce se pri odprtem (konusnem) slisi tko kot ce cev dol snames je pa res ogabno - ko das gas se malo bolj slisi, ko pa spustis(!!!) pa zasmrci ko 150 let star deda
drugac tisto o 10 konjih bom pa verjel, ko bo izpisek iz valarjev prnesu
Ma ne sej jst tud nevrjajmem da je dobu model 10 konjev...sam mal ga je blo sram k je kupu Audija A4 S- line za 8m sit pa ma sam 140km....zdej pa sanja da ma ze nevem kolk konjev...clio_dizel napisal/-a:bWc in cliyoII mata med drugim cipane in vgradni filter. CliyoII je reku da ga je probu ze pred cipanjem in je blo isto, ko ga je pa spet dal noter po cipanju se je pa baje poznal. Jaz bom tut zamenjal... Drugac ce se pri odprtem (konusnem) slisi tko kot ce cev dol snames je pa res ogabno - ko das gas se malo bolj slisi, ko pa spustis(!!!) pa zasmrci ko 150 let star deda![]()
Sej drgac mene dizlski zvok sploh nenavdusuje...da ne pomislim da se bi pol se bolj dru.... no bo treba razmislt....ocipanju....pa o mal vecjem IC- ju ...nazadnje pa filter....
Sej vrjetno da dizl z sportnim filtrom sam doni...
d leonit javi se povej kje si dobu IC od bavarca pa kok $
- clio_dizel
glej pomoje je dost ce ga sam cipas pa pol se filter. jaz sem se pogovarjal z istim modelom kot d_leonit in mi je nastel kaj vse rabim zamenjat in je reku da turbino, sobe, sklopko, ECU - ga potem prasam za IC (da bi ga dal tko/tacga kot d_leonit) in mi je rekel da ni treba, ker je ta ki ga imam dovolj. glede na to da ga imam stlacenega med hladilnikom vode in klime, pri tebi sploh nebi smel bit problem, ker ti mas pa ze original IC mal nizje zmontiran (tko da niso vsi hladilniki skupi stlaceni). sam tok iz moje strani....
- clio_dizel
men tut kar lepo pokadi pri priganjanju nad 3krpm in pri 180+. Sploh lepo se vidi v temi, ko kdo sveti zadaj :black: . Potem se pa potolazim, ko kaksen nemc prikadi mimo
.
drugace pa na a.com ma eden ta novga 105 cipanga na 133 in je to povedal:
to je edini za katerga vem, pa se temu ni cist za verjet prevec 
drugace pa na a.com ma eden ta novga 105 cipanga na 133 in je to povedal:
jaz nevem kako lahko pomisli na kaj takega, sploh glede na to da je novi 200kg tezji od staregaDoma imamo Clia 3 1.5 105KM. Pri nakupu sem se odlocal med 85 in 105. Preizksna voznja me je prepricala. 85 je definitivno preslab ker je avto pretezek. 105KM razlicica je krasna zadeva. Razlika je dan in noc. Avto lahko konstantno drzi 180. Na stevcu pokaze do 200. Poraba je dosti vecja kot pri 85. Moj megane 2 1.6 (116KM) ga drzi samo v startu potem pa konc. Prejsnji teden sem se igral z Clionom in sm ga natjunu na 133KM. Zaeva je ziva groza. Premocno za ta avto. Verjetn bom vrnu tovarniske nastavitve.
Ravno v tem je car turbo motorjev, da te zalima v sedezImperator napisal/-a:ja lohk pa de skos sam koplje, ker je brez ESP-ja. to so pa dizli, k sam butne pa zakoplje, ne pa bencinar, k ga konstantno vlece.
Pri navadnih motorjih brez turbine, kompresorja....potrebujes precej vec konjev da te mocno prilima na sedez