lezaj spredaj
lezaj spredaj
spredaj levo se mi je pojavil zvok kot da nekaj ruzi ,kot da bi sobali diski ,venar ni to ko sem avto dvignil in zasukal se cuje isti zvok kolo nima lokarja---ali je lezaj ,samo kolikor jaz vem lezaj na kolesu navadno tuli.Avto je Clio 1,4 RT letnik 95 prevozenih 130000.
Re: lezaj spredaj
Zbrusit ali podrejat rob ki se je naredil na zunanji in notranji strani diska pa bo. No preveri., ce ti cilider dobr dela-razdvoji pakne.ELTON napisal/-a:spredaj levo se mi je pojavil zvok kot da nekaj ruzi ,kot da bi sobali diski ,venar ni to ko sem avto dvignil in zasukal se cuje isti zvok kolo nima lokarja---ali je lezaj ,samo kolikor jaz vem lezaj na kolesu navadno tuli.Avto je Clio 1,4 RT letnik 95 prevozenih 130000.
Lezaj pa preveris tako, da dvignes avto, zavrtis kolo in obenem rahlo drzis prst na vzmeti-fedru in ce le ta vibrira, je lezaj hin. Ce ne je OK
Red steelers
hja najlazje bo da vstavis izvijac med disk in ploscico raztegnes tako da sta ploscici ustran od diska das kolo nazaj gor mocno in hitro zavrtis ter poslusas... pri tem imej popolno tisino ... ce ima kakrsn koli zvok je zanic... seveda pa naredi na isti osi isto in se tam poslusaj... ce se kje razliku je zanic...

Re: lezaj spredaj
To nared k je tud on napisu pa bos vedu kaj je?elzorro napisal/-a:ELTON napisal/-a: Lezaj pa preveris tako, da dvignes avto, zavrtis kolo in obenem rahlo drzis prst na vzmeti-fedru in ce le ta vibrira, je lezaj hin. Ce ne je OK