A tko praviš glede nemčije zanimivojurko napisal/-a:uf nejst sm jo najprej naroču in je z nemčije pršla pol se pa vozm ene 5000km pa jo je odprlo. No in to sm nesu pol v Lj u FD pa so zamenal notranji zglob. pršlo me je pa 180€. Drgač pa avto na dvigalo pa jo z roko poruki pa boč vidu če mal zlo velik lufta.
Clio 2.0 16v l2ooo
Re: Clio 2.0 16v l2000
Ewo danes sem pobrau dol katalizator in dau ceu fi 60mm od kolektorjeu (umes nek dušilec zvoka original)do zadnjega original lonca...čuje se hmm ko ga pohodiš reže pošteno
drugače pa kr tiho ugl zadovoljen
Edini problem je kr tehničnega verjetno nebi naredu, tko da se išče še en katalizator original od rs-a ph.1 Če ga ima kdo za prodat se javim
Časa imam do noovembra(razen če ne bo kašen izredni tehnični umes pol sem ga naj*****
No pa še ena slikca kako zgleda sicer je grdo za videt ker ni pobarvano in tudi stroja za zvijat cevi nimam sem mogu varit in rezat ...do nadaljnega bo tko (vsaj upm
)

No pa še ena slikca kako zgleda sicer je grdo za videt ker ni pobarvano in tudi stroja za zvijat cevi nimam sem mogu varit in rezat ...do nadaljnega bo tko (vsaj upm

lahko bi naredu še en tak spoj katerga maš sedaj na drugi strani katalizatorja in ko je tehnični samo menjaš.. z katalizatorjem.. 4 vijake in je..
sej je tko narejeno, so dva spoja in sicer pri kolektorjih in tam ker se vidi na sliki pred nekim dušilcem zvoka(al kar koli pač je unoStorz napisal/-a:lahko bi naredu še en tak spoj katerga maš sedaj na drugi strani katalizatorja in ko je tehnični samo menjaš.. z katalizatorjem.. 4 vijake in je..
No tko nekako se pa čuje http://www.youtube.com/watch?v=UAe0uIHLm3M" onclick="window.open(this.href);return false;
bomo enkat v živo slišal 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
To pa sigurno
Samo da gre ta mraz proč...
Evola danes blo super vreme in sem si uzeu čas
Po neke dveh urah je tko zgledalo:
My passion

in pa še ene dve počez

In ceu point rs cliota je to:

PS:vse je žau slikano z telefonom ker fotoaparata nimam
My passion

in pa še ene dve počez

In ceu point rs cliota je to:

PS:vse je žau slikano z telefonom ker fotoaparata nimam
Lep je
Motorni prostor pa si moral čistiti en čas, se lepo sveti

Motorni prostor pa si moral čistiti en čas, se lepo sveti
HvalaMarcY napisal/-a:Lep je![]()
Motorni prostor pa si moral čistiti en čas, se lepo sveti![]()
Ewo čisto sveža novica
Od danes naprej je en rs manj na avto.net
hehe Preseliu se je na obalo k novemu lastniku
No da se ve o keremu je govora :

l.2008, 197hp, nekaj čez 50000km in ima xenon
motorček dela lepo, uzadaj ki je blo govora da je nekaj ruknjen je popravljeno oziroma ni blo videt nič. Imeu sem ga čast vozit
in kaj naj rečem lepo se pelje in res je prilepljen na cesto, sedeži so top, motor me pa je malček razočarau(mogoče je samo zelo ulenjen).Se mi zdi da moj ph.1 gre bolše večji gušt peljat hehe
Gor smo pa šli z to petardico- mini cooper S(1.6t 177hp..dobro gre)

l.2008, 197hp, nekaj čez 50000km in ima xenon
Gor smo pa šli z to petardico- mini cooper S(1.6t 177hp..dobro gre)

to je kupu jani?
Eja pilota janikleva napisal/-a:to je kupu jani?
zdaj če je ta iz Maribora pol mislim pravega ja ..sem ga večkrat videval ..felne so grozne 
Kaj je 169 lep 
A je ta uni, ki se je kakšno leto prodajal pri Avto Mik za precej nizko ceno?
A je ta uni, ki se je kakšno leto prodajal pri Avto Mik za precej nizko ceno?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
ja ja.. pr teh trojkah res nimaš filinga d kam gre..je pa auto vrjetn tut neki časa stal, tko d ga je treba mal ulaufat
.
a ste kej probal 197 vs mini ?
drgač pa lepi usi trije
a ste kej probal 197 vs mini ?
drgač pa lepi usi trije