Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
če je preko renault financiranja kupljen je možno da so probal servis čez spravt z mutnimi posli hehe
namreč pri 60.000 preteče 5 let garancije 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
To mi je lastnik rekel, da je bil vzet preko Renault financiranja, da mu pripada 4 leta garancije (takrat je bilo še 4, sedaj je 5), ker brez tega financiranja bi naj bila garancija 2 leti, tako da možno (sklepam), da je bilo teh 60k km napisanih, čeprav jih je bilo na števcu že več, pa čeprav lastnik govori da se je veliko ta mesec službeno prevozil z njim.
Ga pred predajo denarja vsekakor odpeljem še na amzs na pregled oz. ali je morda bolje da ga na enega izmed Renault servisov peljem? Lastnik mi je namreč sam ponudil, da ga lahko peljeva na kakšen servis da se prepričam da je vse ok.
Upam, da bo čimprej mimo, potem pa uživati v vožnji
Hvala jurko!
lp
Ga pred predajo denarja vsekakor odpeljem še na amzs na pregled oz. ali je morda bolje da ga na enega izmed Renault servisov peljem? Lastnik mi je namreč sam ponudil, da ga lahko peljeva na kakšen servis da se prepričam da je vse ok.
Upam, da bo čimprej mimo, potem pa uživati v vožnji
Hvala jurko!
lp
a se avto prodaja pri zasebniku al komisijsko? 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Vsekakor bi ga peljal do Renault servisa ali kakšnega lokalnega Renault majstra kakor pa amzs.2Fast&2Furious napisal/-a:To mi je lastnik rekel, da je bil vzet preko Renault financiranja, da mu pripada 4 leta garancije (takrat je bilo še 4, sedaj je 5), ker brez tega financiranja bi naj bila garancija 2 leti, tako da možno (sklepam), da je bilo teh 60k km napisanih, čeprav jih je bilo na števcu že več, pa čeprav lastnik govori da se je veliko ta mesec službeno prevozil z njim.
Upam, da bo čimprej mimo, potem pa uživati v vožnji![]()
Hvala jurko!
lp
RenaultSport
- 2Fast&2Furious
Pri zasebniku, ki je kupil novega preko TPVja in zaposlenega v Revozu s popustom. Oglas je že odstranjen (šlo je za tistega belega grandtourja gtline s xenonom, ki sem ga linkal prejšnji teden). V tem času naj ne bi imel izrednih popravil, le volanski obroč so mu menjali letos pod garancijo zaradi luščenja.
Ok, hvala Spula!
lp
Ok, hvala Spula!
lp
- 2Fast&2Furious
Da se popravim, sem jst naredil napako, servis je bil narejen 7.6. (sem danes tudi v avtohiši preveril), kjer so bili menjani filtri, olje in svečke. Nevem kje sem jst v petek videl avgustovski datum 
Sory za zmedo.
lp
Sory za zmedo.
lp
Pozdravljeni
Na avtomobilu ( Renault Megane Coupe 1.6 16V ) mi v levem prednjem kolesu nekaj ropoče, ko grem npr. v desni ovinek začne ropotat. Ko grem v levega ali se peljem naravnost je vse ok. Kaj bi lahko bilo to ?
Lp, Simon
Na avtomobilu ( Renault Megane Coupe 1.6 16V ) mi v levem prednjem kolesu nekaj ropoče, ko grem npr. v desni ovinek začne ropotat. Ko grem v levega ali se peljem naravnost je vse ok. Kaj bi lahko bilo to ?
Lp, Simon
Kak je to zvok? Se stopnjuje s hitrostjo? Je samo pri speljevanju? Če se stopnjuje s hitrostjo je verjetno je kolesni ležaj...
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
L.P.
Prosil bi,če ve kdo za kako številko rdeče barve alu platišč,ki ga ima megan R26R.
Hvala.
Prosil bi,če ve kdo za kako številko rdeče barve alu platišč,ki ga ima megan R26R.
Hvala.
Lahko je homokinetnični zglob ali kolesni ležaj, avto na dvigalo in pregledat.szobov1 napisal/-a:Pozdravljeni
Lp, Simon
RenaultSport
Ne ni kolesni ležaj, ne stopnjuje se s hitrostjo. Je pri manjših hitrostih in samo ko volan obračam desno ko grem v desni ovinek.schik napisal/-a:Kak je to zvok? Se stopnjuje s hitrostjo? Je samo pri speljevanju? Če se stopnjuje s hitrostjo je verjetno je kolesni ležaj...
Motorno olje nivo
Živjo
Zanima me kje v Megane CC letnik 2006 1.9 dci ja "šipca" palčka da pogledaš nivo olja v motorju?
Sam ne mi rečt da bo treba za dolivanje olja obiskovat pooblascen servis???
Ker je to moj prvi Renault se pustim presenetit
Zanima me kje v Megane CC letnik 2006 1.9 dci ja "šipca" palčka da pogledaš nivo olja v motorju?
Sam ne mi rečt da bo treba za dolivanje olja obiskovat pooblascen servis???
Ker je to moj prvi Renault se pustim presenetit
Pod veliiikim rumenim čepom, kjer olje tudi nalivaš 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Se pravi odvijem pokrov za dolivanje olja in spodaj se skriva tudi šipca? Ali je kje v blizini tega pokrovcka. Ob priliko grem pogledat če je temu res tako 
Šipka je pritrjena na pokrovček 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa