Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
Nisem nč rihtu bokov... Ko bo enkrat tok daleč se bo komplet pleh rihtu. Sam to mi ni zdej prioriteta. Naj to zimo prespi tu kjer je zdej (seveda ustrezno zaščiten, tu na slikah je samo parkiran), naslednjo bo pa mogoče že v garaži.
Glede starodobnikov pa ne vem kako je zdej po novem. Fajn bi blo preverit. Sem že slišu vse opcije... 25let, tud to da bi povečali na 30, in tud to da redkost avta znižuje potrebnost starosti... Js nekak računam na to srednjo pot 25ih let. Če bo pa možnost prej, pa toliko bolje.
Glede starodobnikov pa ne vem kako je zdej po novem. Fajn bi blo preverit. Sem že slišu vse opcije... 25let, tud to da bi povečali na 30, in tud to da redkost avta znižuje potrebnost starosti... Js nekak računam na to srednjo pot 25ih let. Če bo pa možnost prej, pa toliko bolje.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Lahko vam povem iz prve roke glede tega kakšna je situacija. Preberi do konca. Starostna meja za status starodobnika je z novim zakonom dvignjena na starost 30 let. Ko je vozilo staro 25 let lahko tudi dobi certifikat v primeru da gre za redkost itd. Danes in do leta 2013 (nisem ziher ali začetka ali konca ampak mislim da do 1.1.2013) pa velja prehodno obdobje še po starem zakonu. To pomeni 25 let je status starodobnika, 20 let pa v primeru redkosti. Teoretično to pomeni, da lahko vozila ki so letnik 1992 imajo letos že status starodobnika.
Jaz sem imel prej hrošča, samo tam ni bilo problemov ki je avto itak star 35 let. Drugač trenutno lahko uraden certifikat izdajo SVAMZ in SVS. Obstajajo pa še neki klubi ki imajo interne varijante in dogovor z zavarovalnico.
Jaz sem imel prej hrošča, samo tam ni bilo problemov ki je avto itak star 35 let. Drugač trenutno lahko uraden certifikat izdajo SVAMZ in SVS. Obstajajo pa še neki klubi ki imajo interne varijante in dogovor z zavarovalnico.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
Če koga zanima, avto je naprodaj.
Odjavljen je od novembra 2011. Od takrat se je občasno zalaufu in odpelu kak krog. Dela vse normalno. Motor laufa BP. Dobro bi bilo menjat izpuh in nardit mali servis. Vse ostalo je brezveze, vsaj zaenkrat.

Vse ostale informacije znotraj teme in na PM.
Cena: 1800€
Pa prosim, brez firbcev in pametnjakovićev. Avto ima z namenom tako ceno. Ljubiteljem je čisto sprejemljiva, takega kupca pa tudi iščem.
LP!
Odjavljen je od novembra 2011. Od takrat se je občasno zalaufu in odpelu kak krog. Dela vse normalno. Motor laufa BP. Dobro bi bilo menjat izpuh in nardit mali servis. Vse ostalo je brezveze, vsaj zaenkrat.

Vse ostale informacije znotraj teme in na PM.
Cena: 1800€
Pa prosim, brez firbcev in pametnjakovićev. Avto ima z namenom tako ceno. Ljubiteljem je čisto sprejemljiva, takega kupca pa tudi iščem.
LP!
Re: Clio I 1.8 16V, l.'93 - Jaguar (zimsko spanje)
Clio je prodan, tako da se lahko tema zaklene. K sreči je šel v sosednjo vas, tako da se bomo še srečevali... Občutki? Dobro vprašanje!