Renault Megane Grandtour 1.6 16V GT-line
Re: Renault Megane Grandtour 1.6 16V GT-line
Tud jst vecje neumnosti se nisem slisal 
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Meni so vsi takrat govorili da je lih kontra in da nižji je presek gume bolj čutiš
Očitno je zakumijev Megane posebnež (najprej tisto s chiptuningom, zdaj tole z gumami in feltnami)

Dobro tisto s tuningom bomo še vidl k bo dino, ampak toke s feltnem 18 so pa men lih kontre govorl,čudno res
fantje jaz ne bluzim nekaj tja v tri dni,kot nekateri,ki govorijo na pamet. rekla-kazala. takoj,ko sem nataknil zimske gume 17" sem rekel fak kaj je zdaj to avto ne udoben. vse je odvisno od gum,al je guma kvalitetna in mehka ali trda!

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
Najprej za pohvale, tudi v zivo res ok zgleda, kar prijetna osvezitev po jeklenih 16"
Kar pa se tice udobja pa tudi meni ni jasno kako bi bil z nizjim presekom avto bolj udoben? Temu seveda ni tako, je nekoliko trse ni pa prehudo, kar se tice glasnosti morda par %. ET na fotografiji res izpade da je spredaj prenizek ampak je bolj zaradi same fotografije tako izpadlo, je vse lepo pod blatnkom
Pnevmatike so dimenzij 225 40 18 (Goodyear Eagle F1 Assymetric2)
Lp Andrej
Kar pa se tice udobja pa tudi meni ni jasno kako bi bil z nizjim presekom avto bolj udoben? Temu seveda ni tako, je nekoliko trse ni pa prehudo, kar se tice glasnosti morda par %. ET na fotografiji res izpade da je spredaj prenizek ampak je bolj zaradi same fotografije tako izpadlo, je vse lepo pod blatnkom
Pnevmatike so dimenzij 225 40 18 (Goodyear Eagle F1 Assymetric2)
Lp Andrej
ET pomeni koliko je kolo ven ali noter ne pa višino. 

Ja ampak če je guma bolj ven je bližje robu blatnika in kolotek izgleda bolj popolnjen. In tudi men ne gre tole čist v račun, sem vozil letne 17ke in 18ke na Meganu II in so bile 18ke bolj neudobne. Je pa res da je velik odvisno od mehkobe gume, samo če boš dal enak model gume v 17 in 18 dimenziji na avto bodo 18ke bolj neudobne.
- 2Fast&2Furious
- Kraj: Lj
S tem ko sem napisal da na fotografiji zgleda kot da je ET prenizek je bilo misljeno dejansko na vrednost ET. Nizja kot je vrednost, bolj ven je pomaknjeno platisce, visja kot je, bolj notri je pomaknjeno. Navezovalo pa se je na UrosaJ 
Zakumi, če je 18 tako udobna, zakaj potem že prodajaš platišča, ki si jih kupil lansko leto?
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Ker bi jih jaz rad nabil 
Imam zeljo po drugih, itak 18".
kot zgleda gredo čez 2 tedna na avto. 

Lepo mu feltne pašejo