Temnenje stekel
Meni je tudi hitro naredo in po skoraj 1 letu uporabe se ni nobenih napaksmiley napisal/-a:Hja, nevem pol, ubistvo je trajalo vse skup 1 uro pa je cist lepo narjeno.jurre napisal/-a:40min? Men je v Trebnjem reku da rab 4 ure
Ves, to pa prinesejo leta in leta prakse ...:)
Tak, da ce bi se se enkrat odlocal bi sel zopet k Llumarku
Temnenje @ Perimund rox, ful priporocam, ful dobr naredi, ful profesionalno pa dost bl ugodna cena kokr pa pri Komparetu in seveda bols kokr pa pr kksnmu fusarju - kokr je xdss reku: ne sparajte za unih 5k, ker se ne splaca!
P.s.: Pa se dost bliz je od LJ, dobre pol ure voznje
P.s.: Pa se dost bliz je od LJ, dobre pol ure voznje
Ponavadi te prehitim...
Zdej so zacel temnit tud vsi pooblasceni serviserji za Renault (tko k ma Honda ze neki casa prakso).
Cene so od 16k SIT naprej, je pa za vsa vozila Renault. To info sem dobil na mail od renault.si (sej verjetn je se kdo narocen na renault info).
A mogoce kdo ve, ce je to potrebno potem homologirat al ne? Ce je original (z Renault zigom), potem se steje kot originalni del in bi moglo it skozi brez homolomo.
Cene so od 16k SIT naprej, je pa za vsa vozila Renault. To info sem dobil na mail od renault.si (sej verjetn je se kdo narocen na renault info).
A mogoce kdo ve, ce je to potrebno potem homologirat al ne? Ce je original (z Renault zigom), potem se steje kot originalni del in bi moglo it skozi brez homolomo.