Ventilar meet

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Ta vikend sem z buhtlckom na obali, tko da.... :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

no tolk hitr tut nism mislu
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Hvala Spidojc :wink: Smo use uspesno resl tko,da buhtelcek ostaja v moji lasti. :D

Zdej pa res hitr en meet narest k me kr razganja. :lol:
Waxx pol se tud pr men ustavs al kak? 8)
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

A mi z novejsimi 16vji pridemo v postev al ne :cry: :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
Spidojc

ne ne 0,5 absinta 8)
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Nc osebnega sma jst sm za da je ventilar meet posebej.Vi mate svoje kar se tice RSou usaj tak obcutek sm dubu ko sm prvc pisou pod RS srecanja.Ce pa bi kdaj prsli do zelje da se usi dobimo sm pa prec za.Ta kotick pa naj bo za 16vje.
Bodo pa se ostali povedal kaj si misljo pa bo prevladala vecina.
Uporabniški avatar
Spidojc

no jest isto mislm
Slika
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

nightmare napisal/-a:Nc osebnega sma jst sm za da je ventilar meet posebej.Vi mate svoje kar se tice RSou usaj tak obcutek sm dubu ko sm prvc pisou pod RS srecanja.
jst vem da sm se za en RS srecanje kregou glih za to, da bi bli vsi skp tud ventilarji....ze tko nas ni velik zdej se bomo pa se delil...ccc...no kukr cte

lp Rok
Slika
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Little_tortilia_boy napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Nc osebnega sma jst sm za da je ventilar meet posebej.Vi mate svoje kar se tice RSou usaj tak obcutek sm dubu ko sm prvc pisou pod RS srecanja.
jst vem da sm se za en RS srecanje kregou glih za to, da bi bli vsi skp tud ventilarji....ze tko nas ni velik zdej se bomo pa se delil...ccc...no kukr cte

lp Rok
Ja sej mi mamo svojga ja sam ns se napise 15 RSov vseh nakonc ko pride zadnji dan pred srecanjem pa se se 2 ali 3 oglasijo da pridejo skoz eni izgovori tko da nkol ne mormo it skp zato se hocmo h vm prlimat :lol: :lol: :lol: :lol:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

No Alen kle si prou povedu,ker hocte z nami sam zato ker se vi ne morte zment.
Uporabniški avatar
Spidojc

RSe prodat pa ventilarje kupt 8) , @tortilc, vs je RSovcev velik vec k ventilarjov,drugac pa k ste se za zadn meet menil se mi zdi da je blo tko da smo bli ventilarji komi takrt povabljeni na meet bolidov z letvico RS na boku ko se vs je od RSovcov sam ene 4 komade prjavl da greste,takrt je pa enmu potegnil da je to mal mal pa si je tist edn reku, ok dejmo se ventilarjom rect.

In kaj nej si mislemo, men je drugac cist zakon tut ce gremo sam 3je ventilarji, dokler bojo sefi tko razmisljal, sam mam filling d ns bo saj 10 :)

Pa brez zamere RSovcem

Torej ventilarji kam gremo?
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Lah bi si vzel eno turo po tastari cesti na morje :) Logatc, Postojna, Divaca, Crni Kal... Jest bi bil takoj za taksno turo, ker v lj so bl trmaste temperature, na morju more bit res kul kj 10 stopinj 8)

Pa ce bo res marca bo supr, moj avtocek ze tezko prcakuje popravke optike, novo volansko letev sploh pa gume :lol:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Ziiga napisal/-a:Lah bi si vzel eno turo po tastari cesti na morje :) Logatc, Postojna, Divaca, Crni Kal... Jest bi bil takoj za taksno turo, ker v lj so bl trmaste temperature, na morju more bit res kul kj 10 stopinj 8)

Pa ce bo res marca bo supr, moj avtocek ze tezko prcakuje popravke optike, novo volansko letev sploh pa gume :lol:
pa ksne fajn kazni pobirat po stari cesti :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Spidojc

pa nismo ti mi eni k morjo skos u podn tisat, drugac pa moj clio se ni vidu avtoceste razn pru dan k sm ga kupu,in nej povem da tut vinjete nimam

ja lohk bi sli tut na morje, ceprov znam ze skor v mize 8)

kva a pol smo za morje ?
dejte se mal predloge no :wink:
Slika
Uporabniški avatar
nightmare

Morje ej tud dobra ja lepo po stari,sam kaj k mene poberete sele na pou poti.No bom pa zdej mal prsparu,ce sm ze zanc prevozu pou vec k ostali. :P
Pac za zdej k niso lih neke prijazne temperature pa sam tolk da se mal zapelemo.
Odgovori