Ventilar meet
- Little_tortilia_boy
jst vem da sm se za en RS srecanje kregou glih za to, da bi bli vsi skp tud ventilarji....ze tko nas ni velik zdej se bomo pa se delil...ccc...no kukr ctenightmare napisal/-a:Nc osebnega sma jst sm za da je ventilar meet posebej.Vi mate svoje kar se tice RSou usaj tak obcutek sm dubu ko sm prvc pisou pod RS srecanja.
lp Rok

Ja sej mi mamo svojga ja sam ns se napise 15 RSov vseh nakonc ko pride zadnji dan pred srecanjem pa se se 2 ali 3 oglasijo da pridejo skoz eni izgovori tko da nkol ne mormo it skp zato se hocmo h vm prlimatLittle_tortilia_boy napisal/-a:jst vem da sm se za en RS srecanje kregou glih za to, da bi bli vsi skp tud ventilarji....ze tko nas ni velik zdej se bomo pa se delil...ccc...no kukr ctenightmare napisal/-a:Nc osebnega sma jst sm za da je ventilar meet posebej.Vi mate svoje kar se tice RSou usaj tak obcutek sm dubu ko sm prvc pisou pod RS srecanja.
lp Rok
RENAULT Sport

RSe prodat pa ventilarje kupt
, @tortilc, vs je RSovcev velik vec k ventilarjov,drugac pa k ste se za zadn meet menil se mi zdi da je blo tko da smo bli ventilarji komi takrt povabljeni na meet bolidov z letvico RS na boku ko se vs je od RSovcov sam ene 4 komade prjavl da greste,takrt je pa enmu potegnil da je to mal mal pa si je tist edn reku, ok dejmo se ventilarjom rect.
In kaj nej si mislemo, men je drugac cist zakon tut ce gremo sam 3je ventilarji, dokler bojo sefi tko razmisljal, sam mam filling d ns bo saj 10
Pa brez zamere RSovcem
Torej ventilarji kam gremo?
In kaj nej si mislemo, men je drugac cist zakon tut ce gremo sam 3je ventilarji, dokler bojo sefi tko razmisljal, sam mam filling d ns bo saj 10
Pa brez zamere RSovcem
Torej ventilarji kam gremo?

Lah bi si vzel eno turo po tastari cesti na morje
Logatc, Postojna, Divaca, Crni Kal... Jest bi bil takoj za taksno turo, ker v lj so bl trmaste temperature, na morju more bit res kul kj 10 stopinj 
Pa ce bo res marca bo supr, moj avtocek ze tezko prcakuje popravke optike, novo volansko letev sploh pa gume
Pa ce bo res marca bo supr, moj avtocek ze tezko prcakuje popravke optike, novo volansko letev sploh pa gume
pa ksne fajn kazni pobirat po stari cestiZiiga napisal/-a:Lah bi si vzel eno turo po tastari cesti na morjeLogatc, Postojna, Divaca, Crni Kal... Jest bi bil takoj za taksno turo, ker v lj so bl trmaste temperature, na morju more bit res kul kj 10 stopinj