Slow motion po treh biciklih z RSom, pa luštna jesenska idila s steljo. Zvoka ni (muca papala
Clio RS 182
Po unem fast forward pit stop posnetku (ki ste ga že večinoma videli) sem se ta vikend igral še z enim nekaj dni starejšim posnetkom.
Slow motion po treh biciklih z RSom, pa luštna jesenska idila s steljo. Zvoka ni (muca papala
), kvaliteta je zanič ker je to res prvi slow motion posnetek, ki mi je uspel. Ampak izgleda pa pomoje kar kul. Sčasoma bom tudi kaj daljšega skupaj zrežiral. 
Če se ti bo kdaj dal še s tem ukvarjat (npr. včerijšnji posnetki kartinga) pa probi Adobe After Effects! Tm nardiš res lahko take hude smooth efekte da je posnetek tko... TopGear-ish
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Že Googlam ja, je pa kar večji paket. Samo moj 2Ghz laptop je že bolj počasen za take zadeve, že Vegas Pro 10 je eno uro tistle filmček rihtal.
Saj ven je prišel dosti lepši (in oreng večji fajl) samo potem sem ga pretvoril v divx in je tole ratalo.
EDIT: Sicer pa že nalagam adobe, da vidimo če bom kaj hitreje pokapiral efekte.
Unih posnetkov je kar dosti, ene parkrat se vas lepo vidi, navijače. Tam bi res rabil upočasniti.
Aja pa kletvice ko mi je gokard crknil. 
EDIT: Sicer pa že nalagam adobe, da vidimo če bom kaj hitreje pokapiral efekte.
Unih posnetkov je kar dosti, ene parkrat se vas lepo vidi, navijače. Tam bi res rabil upočasniti.
Pomoje bi bli audio posnetki neki v tem stilu... 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cbpccXp6 ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cbpccXp6 ... re=related[/youtube]
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Kot se spodobi je tudi Renault za lepše novoletno vzdušje prižgal novoletne lučke:

V bistvu so se ABS+ESP+SERV lučke prižigale že skoraj od nakupa ampak to le nekajkrat, zdajle zadnji mesec (ob višji vlagi-megli) pa ob vsaki vožnji ne glede na to a sem bremzal, bil parkiran ali pa se normalno peljal. No po iskanju na ClioSport.net sem ugotovil, da je najverjetneje stikalo na pedalu bremze. Aja lučka za katalizator naj vas pa ne zmede, tisto še pride na vrsto in se ne prižge pogosto.
V glavnem potem sva z Urbanom priklopila na klubski Renault Clip (originalen tester za vse Renaulte in vse Renault klub člane, če kdo še ne ve
) in so se sumi potrdili. Tudi Fastchip je pokazal iste napake.

In fora, ko sem malo predrkaval uno stikalo je po novem prižigal le ESP+SERV, ABS je delal, ampak za ceno tega, da tempomat ni.
No danes sem pa šel lepo do enega "fušarja", ki je do nedavnega delal 14 let na Renaultu in mi je lepo priklopil še enkrat na Clip, vse preveril, kalibriral (@urban, tudi gas!) pa še senzor mi je dal od enega zbitega Clia. Življenje je spet srečno, lučk ni več, tempomat dela. In mimogrede, če kdo rabi res sposobnega mehanika v okolici Domžal, z izkušnjami na Renaultu naj me kontaktira. 

V bistvu so se ABS+ESP+SERV lučke prižigale že skoraj od nakupa ampak to le nekajkrat, zdajle zadnji mesec (ob višji vlagi-megli) pa ob vsaki vožnji ne glede na to a sem bremzal, bil parkiran ali pa se normalno peljal. No po iskanju na ClioSport.net sem ugotovil, da je najverjetneje stikalo na pedalu bremze. Aja lučka za katalizator naj vas pa ne zmede, tisto še pride na vrsto in se ne prižge pogosto.
V glavnem potem sva z Urbanom priklopila na klubski Renault Clip (originalen tester za vse Renaulte in vse Renault klub člane, če kdo še ne ve

In fora, ko sem malo predrkaval uno stikalo je po novem prižigal le ESP+SERV, ABS je delal, ampak za ceno tega, da tempomat ni.
So izgleda vsi isti tako, da ga dobi od prvega na kakem odpadu ali pa kakega zbitega. Sem najprej mislil, da je zaradi tempomata in ESPja kak drugačen kot pri Cliotih brez tega pa očitno ni.Deniss napisal/-a:mene tut ta stikau zafrkava... loh kakšnega zrihtaš??