Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Ja na smrekco so, sej mi je ze zabc reku k jih je mel, da so glasne baje k bremzas, drugac ni mel problemov86-4PJ napisal/-a:tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzelDancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima
Sej drugac nevem kere bi se lahk vzela, k za moj avto so baje te uredu
Mam se zmerej rajs da so mal glasnejse, pa da primejo kadar je treba!86-4PJ napisal/-a:tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzelDancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima
Če je ravno, ni zabavno.
glede oprijemljivosti ti nwm povedat ... samo vozil sem se po AC z njimi in so zelo glasne...drgac so pa tut druge gume k se drzijo k svina cestemoofdi napisal/-a:Mam se zmerej rajs da so mal glasnejse, pa da primejo kadar je treba!86-4PJ napisal/-a:tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzelDancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanimaSicer pa das muzko malo glasneje, pa je.
Jaz jih mam zdej 3 tedne na laguni (225/45 R17), pa prej sem jih imel na bravotu (195/50 R15) in sem maksimalno zadovoljen. Tudi glasne niso tako zelo kot eni pravijo. Obrabijo se pa odvisno od voznje - ca ga zges skozi ovinke itak da se hitro rabijo. Drugace pa dve sezoni imajo da zdrzijo...Tudi cene so dokaj ugodne in se ful lepo izgledajo 
Vzemi jih Dancy !
Jaz jih vozim ze 2 sezono in moje niso glasno - eidno ko ga res prpizdis ali pa v kroznem. Sicer pa ne.. drzijo se pa res fenomenalno.
Jaz nic ne sparam pa useeno mi bodo zdrzale 2 sezone sigurno, mogoce pa celo 3.
Je pa res da kamencke pobira pa pol slisis po podvozju da malo sumi ampak tud to ni krize.
Jaz jih vozim ze 2 sezono in moje niso glasno - eidno ko ga res prpizdis ali pa v kroznem. Sicer pa ne.. drzijo se pa res fenomenalno.
Jaz nic ne sparam pa useeno mi bodo zdrzale 2 sezone sigurno, mogoce pa celo 3.
Je pa res da kamencke pobira pa pol slisis po podvozju da malo sumi ampak tud to ni krize.
Mislm, da si ze dobila kvalitetno mnenje za gume.. Pa tudi bistveno cenejso opcijo v primerjavi z GoodYearomDancy napisal/-a:Ja na smrekco so, sej mi je ze zabc reku k jih je mel, da so glasne baje k bremzas, drugac ni mel problemov86-4PJ napisal/-a:tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzelDancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima![]()
Sej drugac nevem kere bi se lahk vzela, k za moj avto so baje te uredu
...prej bo dala, prej bo frej...
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek...
Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Druga opcija so pa (vsaj po moji izbiri) Toyo Proxes T1R, na suhem se odlicno drzijo, v mokrem se bolje.
LP
LP
Spletna trgovina Orange Audio - avtoakustika, zvočniki, ojačevalci in še več