Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dancy
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Hvala za slikce :wink: lepo zgleda, komi cakam, da bo tud pr men to zrihtan :)
Uporabniški avatar
Dancy

Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima :?
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

vsakak guma se rabi ce forsiras v ovinkih....ti pa pomojem lepo umirjeno vozis svojega tvingeca...:)
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Dancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima :?
tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzel :wink:
Slika
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

jaz z njimi nimam problemov, edina slabost je da dost kamencke mece. to je pa vse. drzi se pa za moje pojme prou fajn. naj pove se kdo k jih ma dalj casa.
Uporabniški avatar
Dancy

blackwolfcar napisal/-a:vsakak guma se rabi ce forsiras v ovinkih....ti pa pomojem lepo umirjeno vozis svojega tvingeca...:)
Kdaj pa kdaj me prime, da grem mal hitrejs v ovinke sam ne tko k vi fantje, to si pa se ne upam :D
Uporabniški avatar
Dancy

86-4PJ napisal/-a:
Dancy napisal/-a:Dejte mi povedat a se Goodyear Eagle F1 res ful hitr rabjo, ker jih nameravam kupt, pa me zanima :?
tele predvidevam da so na smrekco profil... meni so te gume ful glasne! sicr ma pa vsak svoj okus.. js jih ne bi uzel :wink:
Ja na smrekco so, sej mi je ze zabc reku k jih je mel, da so glasne baje k bremzas, drugac ni mel problemov :wink:

Sej drugac nevem kere bi se lahk vzela, k za moj avto so baje te uredu
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

86-4PJ napisal/-a:
Mam se zmerej rajs da so mal glasnejse, pa da primejo kadar je treba! :wink: Sicer pa das muzko malo glasneje, pa je. :D
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

moofdi napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:
Mam se zmerej rajs da so mal glasnejse, pa da primejo kadar je treba! :wink: Sicer pa das muzko malo glasneje, pa je. :D
glede oprijemljivosti ti nwm povedat ... samo vozil sem se po AC z njimi in so zelo glasne...drgac so pa tut druge gume k se drzijo k svina ceste :twisted:
Slika
A.F.
Kraj: Cerkno / Logatec

Odgovor Napisal/-a A.F. »

Jaz jih mam zdej 3 tedne na laguni (225/45 R17), pa prej sem jih imel na bravotu (195/50 R15) in sem maksimalno zadovoljen. Tudi glasne niso tako zelo kot eni pravijo. Obrabijo se pa odvisno od voznje - ca ga zges skozi ovinke itak da se hitro rabijo. Drugace pa dve sezoni imajo da zdrzijo...Tudi cene so dokaj ugodne in se ful lepo izgledajo :D
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Vzemi jih Dancy !
Jaz jih vozim ze 2 sezono in moje niso glasno - eidno ko ga res prpizdis ali pa v kroznem. Sicer pa ne.. drzijo se pa res fenomenalno.
Jaz nic ne sparam pa useeno mi bodo zdrzale 2 sezone sigurno, mogoce pa celo 3.
Je pa res da kamencke pobira pa pol slisis po podvozju da malo sumi ampak tud to ni krize.
Uporabniški avatar
Dancy

Sej ta glasnost me nebo tok motila, ker itak mi ze vse vibrira u twingotu :lol: sam, da bom res mela 2 sezone zagotovljeno, ker le niso tok pocen te gume.
Krizi
Kraj: Ljubljanska kotlina

Odgovor Napisal/-a Krizi »

Dancy napisal/-a:
86-4PJ napisal/-a:
Ja na smrekco so, sej mi je ze zabc reku k jih je mel, da so glasne baje k bremzas, drugac ni mel problemov :wink:

Sej drugac nevem kere bi se lahk vzela, k za moj avto so baje te uredu
Mislm, da si ze dobila kvalitetno mnenje za gume.. Pa tudi bistveno cenejso opcijo v primerjavi z GoodYearom ;)
...prej bo dala, prej bo frej...

Ni vazno al je mucek ali pesek... Vazno, da je mesek... :D

Ponosni clan Reno kluba Slovenija
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Druga opcija so pa (vsaj po moji izbiri) Toyo Proxes T1R, na suhem se odlicno drzijo, v mokrem se bolje.

LP
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Jzt tut dam svoj glas za toyo, super guma, drzi se v mokrem, suhem pa se v snegu je bla stesterana :D pa se draga ni tolk.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Zaklenjeno