Preveriš težko ampak najprej bi probal s kabli. Ko avto začne trokirat sprobavaš kable (potegneš kabel dol in vidiš če se je delovanje kaj spremenilo, če se je daš nazaj gor in naslednjega, ko boš prišel do pravega in ga potegnil dol naj bi avto še vedno isto trokiral mogoče malo bolj). Včasih kabel čist mal prebija in je občutek kot da avto nima taprave moči.TheXPS napisal/-a:svečke menjane, loputa očiščena in filter goriva menjan... ostanejo mi cinšpupe in kabli.. kako bi to najbolje preveru ?
Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
RenaultSport
Pozdravljeni
Ve kdo mogoče iz glave za Scenic-a II 2007 letnik katera barva kablov na zadnjih lučeh je za smerkaze, ... rabim za montažo kljuke 
Ni glih neka okvara me pa nekaj zanima. Kupil sem twingota in ko dam v rikverc se vklopi trikotnik, je to pri vseh tak al je tu kaj drugač zvezano? Letnik je 01
Naš istega letnika je mel to pod serijsko. Nekaj časa so to vgrajeval, mislm da celo samo slovenskim. Tako da ja, ni samo tvoj 
Pozna kdo mogoče to: http://www.mstyling.net/katalog/vzmeti- ... o-mk2.html
Bi šlo to na Clio 2 RS - "OPOZORILO! Samo za vozila z razmakom lukenj 58mm na amortizerjih spredaj"?
Bi šlo to na Clio 2 RS - "OPOZORILO! Samo za vozila z razmakom lukenj 58mm na amortizerjih spredaj"?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Gre na vse Cliote II, tudi RS, RAZEN 182 CUP (99% da je tako).
Aja, pa včeraj se je pojavilo isto vprašanje v podforumu styling
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Hvala za odgovor, nisem bil pozoren
Sem že včeraj hotel napisat, pa nisem potem gledal pod styling. Se lahko zbriše ali premakne 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Odspodaj pod volanom je en gumb, če vklopiš tistega, ne rabiš prižigat luči ko avto vžgeš in takrat gorijo vsi štirje smerokazi, če pa tisto izklopiš pa moraš prižigat luči ko avto vžgeš, ne gorijo pa vsi štirje smerokazi. To sem danes odkrilCefizelj napisal/-a:Naš istega letnika je mel to pod serijsko. Nekaj časa so to vgrajeval, mislm da celo samo slovenskim. Tako da ja, ni samo tvoj
Aha se prav so montiral "lučkota"
To je ena slovenska firma včas prodajala, ne vem če še.
Fino.
Pozdravljeni,
a mogoče kdo ve, a se da kje dobit kit za odzračevanje zavor (samo cevka), pri katerem je na koncu cevke sam en kovinski nastavek, v njem pa fedra in kugla, da ne vleče zraka noter in ni treba met cevke namočene v olje? To sem enkrat videl, vendar ne najdem nikjer.
Hvala.
a mogoče kdo ve, a se da kje dobit kit za odzračevanje zavor (samo cevka), pri katerem je na koncu cevke sam en kovinski nastavek, v njem pa fedra in kugla, da ne vleče zraka noter in ni treba met cevke namočene v olje? To sem enkrat videl, vendar ne najdem nikjer.
Hvala.
dampop napisal/-a:Pozdravljeni,
Hvala.
V kakšnem koop, euroton, wurth pokliči pa vprašaj, če imajo glede nato, da prodajajo servisno opremo.
RenaultSport
drhouse napisal/-a:Pozna kdo mogoče to: http://www.mstyling.net/katalog/vzmeti- ... o-mk2.html
Brez predelav ne gre na clio RS, ker ima razmak med vijaki 54 mm (182cup 60 mm) in M14 luknjo za vijake.skopusnik napisal/-a:Gre na vse Cliote II, tudi RS, RAZEN 182 CUP (99% da je tako).
use se da sam če se če
- lukeatluke
Kakšne so okvirne cene za obdelavo in barvanje 16" alu platišč?
Feltne so te na profilni sliki(Speedline Dinard), zbrušene so že, 2 platišči je treba samo malenkost pokitat, drugače pa samo šprickit in barva, lak.
Če kdo ve ločene cene za delo in barvo bi blo super.
Feltne so te na profilni sliki(Speedline Dinard), zbrušene so že, 2 platišči je treba samo malenkost pokitat, drugače pa samo šprickit in barva, lak.
Če kdo ve ločene cene za delo in barvo bi blo super.
Pred barvanjem jih je dobro še v šprickit dati, če še niso in potem vodno zbrusiti. Drugače pa šprickit pride okrog 15€, barva 15€ (če bi cele barval 30€) in 15€ lak.
Delo je pa čisto odvisno kdo ti bo barval in kako. Če jih sam vodno zbrusiš in se dogovoriš pri komu, ki to doma dela, ti bo mogoče že za kakšnih 30€ naredil. Če pa je kakšen 'profi', pa da še v komori barva, si pa takoj čez 80€.
Delo je pa čisto odvisno kdo ti bo barval in kako. Če jih sam vodno zbrusiš in se dogovoriš pri komu, ki to doma dela, ti bo mogoče že za kakšnih 30€ naredil. Če pa je kakšen 'profi', pa da še v komori barva, si pa takoj čez 80€.
use se da sam če se če
a je kdo na cliota 1.4 16v 72 kW 2002 letnik dal gume 195/50 R15 in to homologiral...
danes sm šel da bi jih homologiral in meu use papirje zrave (platišče OZ F1 Racing)
oni so mi ugotovili da bi jaz na svojem mogel imeti gume 195/45 R15 ali 185/55 R15 ne pa teh ki jih imam gor in seveda homologacije nisem naredil...
ma kdo kak predlog kaj bi lahko naredil oz. je kdo naredil da je zadevo uredil ?
Lp Bojan
danes sm šel da bi jih homologiral in meu use papirje zrave (platišče OZ F1 Racing)
oni so mi ugotovili da bi jaz na svojem mogel imeti gume 195/45 R15 ali 185/55 R15 ne pa teh ki jih imam gor in seveda homologacije nisem naredil...
ma kdo kak predlog kaj bi lahko naredil oz. je kdo naredil da je zadevo uredil ?
Lp Bojan