Kratka vprašanja
Re: Kratka vprašanja
Katero olje v menjalnik clio rs III-ko. 75-80 ali 75-90.
Hvala
Hvala
75-80, jaz imam Fuchsa in ga priporocam... 90 je ze malo pregosto in se v mrzlem tezje salta - varjanta zame osebno bi bila 90 le za na dirkalisca...

Točno zaradi tega sem v dvomih.Če grem včasih na TA bi blo boljše gostejše,za vsak dan pa retkejše. 
Z 75w-80 ne bos falil, sploh ce das dobrega notri... Bo dober tako za vsak dan, kot tudi za morebitne obiske dirkalisc - sploh pa je pomoje za Raceland to manj pomembno kot za vecja dirkalisca... Bo Drmo povedal, ce bo vidu to temožižekrs napisal/-a:Točno zaradi tega sem v dvomih.Če grem včasih na TA bi blo boljše gostejše,za vsak dan pa retkejše.

-
renault DRAG
Jakob11 napisal/-a:najbolše da odpreš novo temo v "galerija renault vozil" pa se tam sproti rešujejo vprašanja in da se malo poslika zadeva
na forumu je velik majstrov ki ti bojo rade volje svetoval in pomagal
-
renault DRAG
he he ja petak v6 sem upam da se bo čim prej to rešilo ja slike pa bojo upam da v začetku marca ker se avto pripravlja za barvanjeJakob11 napisal/-a:najbolše da odpreš novo temo v "galerija renault vozil" pa se tam sproti rešujejo vprašanja in da se malo poslika zadeva
na forumu je velik majstrov ki ti bojo rade volje svetoval in pomagal
kar predpisuje proizvajalec ali pa 75w90, sam bi dal raje 90
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Re: Kratka vprašanja
A si daste dopovedat, da Renault ne laufa na NIČ drugega kot predpisani ELF 75W80, odvisni od menjalnika pa se vzame tip olja J ali P. Kdor je probal ostala jajca, bo to potrdil, najslabši je še Castrol TAFx 75W90 ali kako se že reče.
No, jaz lahko potrdim, da v svojem že neki časa ne uporabljam več ELF-ovih olj in sem zadovoljen.joztom napisal/-a:A si daste dopovedat, da Renault ne laufa na NIČ drugega kot predpisani ELF 75W80, odvisni od menjalnika pa se vzame tip olja J ali P. Kdor je probal ostala jajca, bo to potrdil, najslabši je še Castrol TAFx 75W90 ali kako se že reče.
V menjalniku imam tala jajca:

...saj ni ELF edina fabrika k zna olje narest
ps: TAF-X ne izdelujejo več je bil nadomeščen s Castrol Syntrans Transaxle 75W-90, kateri pa ni po GL5, ampak po GL4+ standardu, če koga zanima.

mogoče kdo ve kje je opisano kako se sname plastika od klime in klima za laguno 2 ph1?
nekje sem zasledil na forumu zdej pa ne najdem več
Tukaj na nekje na sredini strani si preberiJakob11 napisal/-a:mogoče kdo ve kje je opisano kako se sname plastika od klime in klima za laguno 2 ph1?
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... &start=105
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
se mi je zdel da je tu nekje 
hvala!
hvala!
crknale so mi tele ledice na klimi
a bi bil kdo prpravlen to popravit? jst se ne bi sam spušču v kej takekga
lahko tudi na ZS pišete
hvala

a bi bil kdo prpravlen to popravit? jst se ne bi sam spušču v kej takekga
lahko tudi na ZS pišete
hvala

no ja, tole ni glih neki teško dostopno, mislm da bi tut ti sam zmogu
edini problem je ona ledica ktero obdaja okrogla plastika, tm je mal problem da ne stopiš vsega xD
mam prevelko lot mašino