Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori

Barva vozila?

Monaco blue (williams)
139
66%
Sport oranžna (focus st)
71
34%

Skupaj glasov: 210

Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

nalepke gor nalepke dol :lol: Dejstvo je d je avto skorej fertik za na cesto. Zavore primejo, sam se zadne klese zamenam... enej mi fedre prnese d bo mal przemlen, d vidmo kuko bi sploh zgledal. Porocam :wink: Aja pa se menjava volanskega droga me caka :)
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Ziiga napisal/-a:nalepke gor nalepke dol :lol: Dejstvo je d je avto skorej fertik za na cesto. Zavore primejo, sam se zadne klese zamenam... enej mi fedre prnese d bo mal przemlen, d vidmo kuko bi sploh zgledal. Porocam :wink: Aja pa se menjava volanskega droga me caka :)
sasota poklici,ima oboje,pa tisti startar ko ti je dolzn denar skompenziraj za drog pa celjusti,znajdi se.

P.S. jaz ti nisem nic govoril :twisted:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

tist starter mam js.. hehe :oops: :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
XiWang

Odgovor Napisal/-a XiWang »

a ti bo pol prou prsu drog od spidojca? se mal pa bo a 8)
ne hiti počasi....
Uporabniški avatar
Ziiga

ne ne... drog ze mam, sam nism biu zihr ce je taprav. Tko da jutr priletim samo na meet po celjusti in fedre pa takoj domov naprej sraufat :P
Uporabniški avatar
Ziiga

jupidu. Dans dobiu nove zadne celjusti, ki se bojo v kratkem obnovile, da bo rocna prijela tut v najbolj ostrih ovinkih. Dobil sem tudi OMP sprednje fedre. Me zanima kako bo avto zgledal z njimi :wink: enej hvala
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

ke si ti, a se ziv? 8)
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga

sm sm :lol: Ceprou delam zdej vecinoma do petih... poj pa se treningi pa se del z avtom pa je pocas ze dan ukol :wink:

obnova zadnjih zavor gre pocas. D bo rocna ornk prjela tko kt se zagre

Slika

Je bil mehanizem za rocno res cist zapackan, umazan. Smo vse spucal, razdrl, edin se nipla sta polomlena morm ju nekak vn dubit :P
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kaj pa misls narest da ti bo rocna bl prjela?
Moja je cist fuc k da neb nc naredu k jo zategnes edin na mestu ostane,da se kam ne zapele pa nevem al so sam zajle za nasponat k je rocka dost visoka al je pa kej druzga.
Uporabniški avatar
Ziiga

Dejansko ima ta celjust dva batka. En je tisti, ki pritiska na ploscice, drugi pa na vzvod (navojno plalico), na katero je vsraufan batek. In ta drugi je na drugi strani nasponan z vzmetjo, ki je bila v mojem primeru pod gumjasto zascitno kapo. A kljub temu je bila povsem zapackana s smetmi in svinarijo. Sedaj sem vse ocistil in ze sedaj se premika mnogo bolje. Tudi na roke je odzivnost cisto drugacna. Vseskupaj sem namazal z mastjo TRW za zavorne batke. Bomo vidl pa bom porocal ce je kaj bolje. Sedaj me bolj skrbijo polomljeni nipli :?
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Ce bos niple odlomu mam jest doma se 2 cilindrcka ki isto rabita ljubezen sam nipli so pa odsravfani, ce bos rabu loh prides iskat.
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Ja ta sistem rocne je res bl tko, tko. Ponbavad so tiste vzmeti (podlozke) notr tud vse rjaste in se drzijo skupi, tako da res rocna ne more nevemkako dobr prjet. Pr niplih pa res pazi jest sm jih probu vn dobit s tistimi kontra vijaki pa sm se tist pol polomu, tko da verjetno bo boljse ce kar prevrtas. Samo pazi da ne bos sel pregloboko in poskodoval konusa, ker potem ne bo tesnilo.

Najlazje bi pa bilo ce bi nesel te tvoje celjusti k potokarju in vzel pri njih obnovljene. :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
Ziiga

Vem vem, sicer je to rezerven komplet, tako da te obnovim in le zamenjam celjusti. Stare so se zmeraj na avtu. Sem se zmenil z znancem in bom pri njemu povrtal, saj ima na svedru nasvasano matico, da ne prevrta konusa. Ponavadi je tisto kar zagrabi ravno konus. Potem le to se pogrejem in konus bi moral odstopiti :wink: V teoriji... v praksi bomo pa kmalu videli
Uporabniški avatar
Ziiga

okej fantje. Imam en problem. velk :?

Ze vcerej je avto ostal brez bencina ko smo ga hotl zalaufat da odpre termostat itd. Dans natankam 10 litrov, pumpa je mela zihr kej za srkat. In najprej dal ene 4x kontakt in nic. Ponovim vajo ... spet nic. Avtomobil vergla v prazno. Odklopim cevi goriva... pritisk je bil (na prvi). verglam z odklopljeno povratno cevjo. In zacuda nic bencina ni spricalo nazaj. Kar bi moralo po parih kontaktih, ze zaradi samega pritiska v skupnem vodu. Iskro prav tako mece.

Any ideas?

injektorji so bli prekontrolerani in ocisceni, cev skupnega voda tudi... mozno bi bilo, da bi smeti zabasale, vednar vseeno vsaj malo bi mogel skasljati :mad:
Zadnjič spremenil Ziiga, dne 24 Nov 2008, 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

varnostni gumb al kaj je tisto
ko prepreci iztekanje bencina ce se avto prevrne pri mojem je blo to to in ko sem pritisnil tisti gumb da je vrnilo "kuglico" nazaj v pozo ena da je steko bencin
Odgovori