jah jest bi tud pršravfu ampak sj veš renault je razred zase tko, da ja.. če je pa prliman pa najbolš eno tanko žico pa med spojlr pa haubo pa fajn vlečt ? al je kšna druga lažja vrjanta.. ?
Drgač ker si napisov, da pi privov šravfe Zadeva je na haubi jest jo hočem dol uzet (če sva se prej narobe zastopila)
aja hehe ti bi dol dal jst bi pa še bol pršraufu
če je ta spojler že dolg na avtu ti ne priporočam da ga dol vzameš razn če misliš pol haubo štrihat
se bo po razliki v barvi točn vidl da je blo neki tam... če te ne moti preveč ga pusti gor
z žičko ali zajlo ali karkoli že.. boš poškodoval barvo dej to rajši kakmu majstru če že hočeš dol vzet
Spojlr bom dal dol in gre na drug avto tako, da nima veze kaj rata s havbo itak je pa cela gnila tko, da nebo neke velike nove škode
ediet šravfi so pognal se je splačal haubo met na džju pa snegu očitno v takm vremenu vijaki dobro uspevajo sedaj morm ugotovit samo še če je samo privijačen ali je tudi prilepljeo..
Eno vprašanje; verjetno malo noro, ampak vseeno
Ali se da implantirati bencinski motor namesto dizla - torej da bi v Grand Espace 2.2 dci dal namesto dizla bencinski motor?
Hvala in Lep pozdrav:)
Kaj imata skupnega Grand Espace Automatic in Rolls Royce Phantom - they are both spacious, luxurious and easy to drive
am lep pozdrav sem novi na formu pa me zanima eno vprašanje izdelujem avto za drag race in sicer renault 5 z 3.0v6 motorom iz lagune 98l in me zanima če mi lahko kdo pomore pri eni zadevi kako to rešiti edina informacija ki jo imam je ta da baje pri 7000 rpm ali 7,500rpm začnejo zaribavati odmične gredi pa me zanima če kdo ve za kere boljše ali kako bi rešu to zadevo .... lp
najbolše da odpreš novo temo v "galerija renault vozil" pa se tam sproti rešujejo vprašanja in da se malo poslika zadeva
na forumu je velik majstrov ki ti bojo rade volje svetoval in pomagal