Sem pa razmišljal glede zimskih razmer in razporeditev teže po RS-u.
Glede na to, da je večji del teže na sprednjem koncu bi znalo zadnji konc mal odnašat la ne? Razmišljam o dodatnem balastu v zadnjem delu avta.
Tam okol 20-40kg.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Nos napisal/-a:Sem pa razmišljal glede zimskih razmer in razporeditev teže po RS-u.
Glede na to, da je večji del teže na sprednjem koncu bi znalo zadnji konc mal odnašat la ne? Razmišljam o dodatnem balastu v zadnjem delu avta.
Tam okol 20-40kg.
Srečnež
Sicer pa glede teže, za RSa konkretno nevem, ampak ima verjetno razporeditev (!!) podobno kot manjši, se pravi zna kdaj v snegu zadnji del nest. Ampak nič pretresljivega da bi moral kakorkoli obteževat avto. Sploh z ESP.
Nos napisal/-a:Dons sm se po Dežju pripeljal z Savino eskimko varno domov brez incidentov. Nikjer nisem zletu iz ovinka in sem živ in zdrav
Čudeeež!
Spredaj ima 700kg, zadaj 400kg. Pozimi ni nič bolj kritično kot poleti. Če pa že odnese rit je pa vsaj zabavno. Pa še EPS zelo hitro zazna kaj takšnega.
pomoje ni če bojo pa slabe razmire bo šou pa tko že spredn konc naraunost...bo to več problem recimo ce bo sneg na cesti... najbolš da počakamo pa bomo vidl.
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car