Hm, zdej se mi pa zacelo malo upirat, ce bi dal gor

pa se tisto glede bremzanja.... Kot si napisala: ne vozim kot v AS, avtek mora skocit, je pa res da se pol vecinoma drzim omejitev (osel gre enkrat na led

) Mam rad da skoci, res je 1.4, sam vseeno! Glede porabe pa ni panike, to mi ni tolk.. Hh, pa se ce se je pri tebi tolk poznalo z dizlom, kaj bo sele pri meni

eh
bo treba testirat al neki.. Kako pa kej z
ohranjanjem hitrosti ipd? Glede na to, da slabse pospesuje, verjetno tudi pol na splosno slabo/slabse vlece? Am, morda tuki gor kdo, oz poznas koga ki je na 1,4 75KM dal 16ke? jaaaa
sej vem da kompliciram in psihiram sam probi me razumet
Sej se odkupim na kaksnem renault srecanju al neki

Lej, si ni ful blema, brez veze da se ti upira, sj se navads ane- dons je lih moj model furu avto, pa je reku kwa tok zanasa (ko je pospeseval), k da bi bla poledica, pa sm rekla, da nej sam drzi volan pa bo to to - in se je navadu
Tko da, ce smo se usi navadl, se bos tud ti

Ne skrbet glede tega
Drgac glede ohranjanja hitrosti je pa majka ane

To pa res, nimam pritozb

Bi se mi pomoje pr 14" 100x prej ustavu kokr pa pr 16" - men zdj res pocas pojenja hitrost
Drugac pa ne kompliciras, ce bi jst vedla, da se tok stvari spremeni bi tud piskala pa javskala tuki na forumu
Drgac pa glede srecanja... Ful fajn bi blo, da bi bil kksn Clio miting v bliznji prihodnosti, pa bi se dal tud za sprobo zment, kokr si tm gor napisu.
Ce te zanima, ni problema
Drgac pa absolutno pricakujm odkup na mitingu!!!

Ponavadi te prehitim...