Clio 1.8 16v l91
ja smo preliv delala cez obstojeco barvo.Pol pa lak cez, zdej pa se poliranje da se znebi tiste hrapavosti oz. pomaranceDrmo napisal/-a:hehe..pezojevc in renojevcsmile4me napisal/-a:nama je kr ratalo...zgleda da tud pr vas na dolenjskem tkole sodelujete
Super sta tole zrihtala, me prou zanima kako bo zgledal, ker ponavad mors mal preliva narest, da se ne vid tolk razlike. No vazno da rje tam ni vec. Pohvalno
Ja, je dobro ohranjen, barva ima sicer nekaj risov, ampak nasplosno je pa skoljka dobro ohranjena (in upam da tudi ostalo).
Ga je R5Gt turbo dobro cuval. Drugace pa sem danes spoliral lak na mestu barvanja z finim vodobrusnim papirjem (2000-ko) in avto se lepo sveti. Nato sem vse spoliral se s polirpasto, tako da razlike v barvi ni zaznati, morda se opazi le sedaj, ko je avto na tistem mestu bolj cist, kot drugje, drugace se pa ne.
Z rezultatom sem zaenkrat zadovoljen, tako da tuki so pa se tri slikice.

ja moj prijatelj je mel neko manjso prometno nezgodo in pri tem razbil meglenko. Kmalu zatem je imel tehnicnega in se tja odpeljal z eno meglenko.Tehnicnega zal ni naredu. Ceprav naj bi bile meglenke kot dodatna oprema in ne obvezna ... sam zgleda na vsakmu koraku tezijo ce le morjo 
Tko, da mej obe meglenke al pa nobene
za policaje na cesti pa ne vem, ce kej tezijo. Najbrz ne 
Tko, da mej obe meglenke al pa nobene
- Primož Five
- Kraj: Logatec
jst mam meglenke gor, k delajo, samo so parabole unicene notr, al karkol se tistmu rece, samo mi ni na nobenem tehnicnemu nobeden to niti omenu ...Primoz Five napisal/-a:tud ce mas meglenke gor k ne delajo ti ne gre cez tehnicni...nvm pa kako bi zgledu tak lep clio brez ene meglenkekr neki
Lp RoZleht
Torej imam en problem. Namrec, kaj pravite na take feltne?

So od 16v ph2, postrihane. Meni so v taki barvi hude, pravtako take feltne ze imam doma vec kot leto (zrihtal FastDay), vendar so v original barvi. Problem je pa v tem, da so mi turbince prav tako hude, pa se lepo so obnovljene. Te od ph2 avto malce pomladijo, vendar pa turbince avto naredijo bolj agresiven. Kaj vi menite, se mi splaca presaltat na ph2 feltne, seveda v taki barvi kot so zgoraj na sliki, ali pa morda v kaksni crni?[/img]

So od 16v ph2, postrihane. Meni so v taki barvi hude, pravtako take feltne ze imam doma vec kot leto (zrihtal FastDay), vendar so v original barvi. Problem je pa v tem, da so mi turbince prav tako hude, pa se lepo so obnovljene. Te od ph2 avto malce pomladijo, vendar pa turbince avto naredijo bolj agresiven. Kaj vi menite, se mi splaca presaltat na ph2 feltne, seveda v taki barvi kot so zgoraj na sliki, ali pa morda v kaksni crni?[/img]