Clio 1.8 16v l91

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
smile4me
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a smile4me »

nama je kr ratalo :)
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

smile4me napisal/-a:nama je kr ratalo :)
hehe..pezojevc in renojevc :lol: ...zgleda da tud pr vas na dolenjskem tkole sodelujete :D Super sta tole zrihtala, me prou zanima kako bo zgledal, ker ponavad mors mal preliva narest, da se ne vid tolk razlike. No vazno da rje tam ni vec. Pohvalno :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
smile4me

Odgovor Napisal/-a smile4me »

Drmo napisal/-a:
smile4me napisal/-a:nama je kr ratalo :)
hehe..pezojevc in renojevc :lol: ...zgleda da tud pr vas na dolenjskem tkole sodelujete :D Super sta tole zrihtala, me prou zanima kako bo zgledal, ker ponavad mors mal preliva narest, da se ne vid tolk razlike. No vazno da rje tam ni vec. Pohvalno :wink:
ja smo preliv delala cez obstojeco barvo.Pol pa lak cez, zdej pa se poliranje da se znebi tiste hrapavosti oz. pomarance
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Lepo da sta se spravila spravit legendo v tako stanje, kot mora biti! :)
Drugace je pa za ta letnik po slikah sodec resnicno zelo dobro ohranjen!
Slika
Uporabniški avatar
Duli

Odgovor Napisal/-a Duli »

Ja, je dobro ohranjen, barva ima sicer nekaj risov, ampak nasplosno je pa skoljka dobro ohranjena (in upam da tudi ostalo). :) Ga je R5Gt turbo dobro cuval. Drugace pa sem danes spoliral lak na mestu barvanja z finim vodobrusnim papirjem (2000-ko) in avto se lepo sveti. Nato sem vse spoliral se s polirpasto, tako da razlike v barvi ni zaznati, morda se opazi le sedaj, ko je avto na tistem mestu bolj cist, kot drugje, drugace se pa ne. :) Z rezultatom sem zaenkrat zadovoljen, tako da tuki so pa se tri slikice.

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Duli

Se je dovoljeno vozit z samo eno meglenko? Ker bi levo vzel stran in tam naredil dotok hladnega zraka za v filter. Res da bi to lahko naredil tudi v tistem prostorcku zraven meglenke, ampak je ta prostor za meglenko dosti vecji. :)
BeaM_X
Kraj: Kransterdam

Odgovor Napisal/-a BeaM_X »

Ja to sm jest isto mislu narest,ampak mislem da je bol da si en popovdne rezerviras pa naredis zraven meglenke.
Slika
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Jaz tudi cez cas planiram narest tam zraven meglenke CAI, pa ce ga bos delal tam, daj prosim izdatno poslikaj kako bos to skup dajal. :D
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
PaciEnt
Kraj: Ljubljana-Ig-Brest

Odgovor Napisal/-a PaciEnt »

ja moj prijatelj je mel neko manjso prometno nezgodo in pri tem razbil meglenko. Kmalu zatem je imel tehnicnega in se tja odpeljal z eno meglenko.Tehnicnega zal ni naredu. Ceprav naj bi bile meglenke kot dodatna oprema in ne obvezna ... sam zgleda na vsakmu koraku tezijo ce le morjo ;)
Tko, da mej obe meglenke al pa nobene :D za policaje na cesti pa ne vem, ce kej tezijo. Najbrz ne :?:
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

tud ce mas meglenke gor k ne delajo ti ne gre cez tehnicni...nvm pa kako bi zgledu tak lep clio brez ene meglenke :roll: kr neki
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Primoz Five napisal/-a:tud ce mas meglenke gor k ne delajo ti ne gre cez tehnicni...nvm pa kako bi zgledu tak lep clio brez ene meglenke :roll: kr neki
jst mam meglenke gor, k delajo, samo so parabole unicene notr, al karkol se tistmu rece, samo mi ni na nobenem tehnicnemu nobeden to niti omenu ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
Duli

Sej na tem so tut parabole v meglenkah ze bol fuc, ce delajo pa sploh se preveril nism. :D
Uporabniški avatar
Duli

Torej imam en problem. Namrec, kaj pravite na take feltne?

Slika

So od 16v ph2, postrihane. Meni so v taki barvi hude, pravtako take feltne ze imam doma vec kot leto (zrihtal FastDay), vendar so v original barvi. Problem je pa v tem, da so mi turbince prav tako hude, pa se lepo so obnovljene. Te od ph2 avto malce pomladijo, vendar pa turbince avto naredijo bolj agresiven. Kaj vi menite, se mi splaca presaltat na ph2 feltne, seveda v taki barvi kot so zgoraj na sliki, ali pa morda v kaksni crni?[/img]
Dogiy
Kraj: Slovenj Gradec

Odgovor Napisal/-a Dogiy »

Ta Clio pa je 1a res velik dobrih in varnih kilometrou p predvsem cuvaj zverino :) :P
Uporabniški avatar
Duli

Hvala. :)

Btw, lahko kdo nardi fotosop teh felten da vidim kako bi v taki barvi zgledale na mojmu Cliotu?
Odgovori