Joda napisal/-a:Fotk se zmeram ni na lokalcu ni blo nobenga z fotkicem
Drugac mam pa eno drugo vprasanje odkar mam litke se mi zelo lepo vidjo bobni pa zavorne celjusti
(lepo -> rjasto ) Zdj sm se pa odlocu da jih strihnem sam se nemorem odloct za barvo tako da ksn predlog bi bil dobrodosel .
Sm studiral da bi dal na rdeco, rumeno, crna, srebrna
Kaj bi vi predlagali. Barvo avta pa vidte na zgornjih slikcah, je pa glih tok cudna da se nemorm odloct kaksna barva za bremze bi pasalo zravn
Jaz sem mel fotica, sam felten nisem slikal, ker me nisi spomnu
No koncno sm dobu fotoaparat
Zdej pa se ene par slikc da neboste rekl da sam govorim ni pa nc vidt (drugac pa avto je umazan tko da pridejo lepse slikce)
Kaj je sploh novega:
- lita platisca 14"
- pobarvana zadnja bobena in sprednji celjusti
V nasledjem mesecu pa pride se temnenje sip, nizanje pa mogoce ze v tem :a2_jee
pa oranzne zmiguce bom zamenju z belimi da bo lep
ca das samo fedre nizje, znizas tezisce avta, posledicno boljsa lega v ovinkih, ce pa se amortizerje strsas, pa ni toliksnega nihanja pri sunkovitih manevrih volana.
No si le strihnu celjusti pa bobne kul sj jst bi jih mogu tut! Ni delavnce pa je k....! Jst mam sam fedre menjane pa mi je cist kul! Dost leps se da ovinke vozt
Lp
16v-TwInGo napisal/-a:No si le strihnu celjusti pa bobne kul sj jst bi jih mogu tut! Ni delavnce pa je k....! Jst mam sam fedre menjane pa mi je cist kul! Dost leps se da ovinke vozt
Lp
k bos pa enkrat se amortizerje porihtou, bos pa vidu kaj se pravi kvaliteta; jest sm meu tud namrec samo fedre notr, zdej k mam pa vse porihtano je pa kr oring razlika
nimam prav pocasne linije pa sem dolg cakal da sm tele slike vidu
lohka bi jih mal zmanjsal da ne zasedajo tolk
drugace mi ni cisto jasno zakaj si se najprej odlocil za amortizerje kot pa za fedre
no upam da se bos tudi traktorja znebil....ali te pac moti to da bi moral obiskati LPP hehe
drugace si pa kar dobro zrihtal tele zadeve
le tko naprej...
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si