Renault 5 Five --> Update 20.4

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

damjan napisal/-a:a sm jz nor al avto res visi na teh slikah...pa to ne mal ampak fejst :?
opticna prevara je.. ker poglej... enkrat "visi" v levo, drugic v desno :D
Uporabniški avatar
Fuego 85

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

MaTe0 napisal/-a:Lep Lep :) Tud od punce je fajn :D Sam ni pa petka :)
Hehe :lol: ... Clio ni od punce ampak od mami :D ! Sm napisu "nekaj fotk moje punce z mlajsim bratcom", sepravi nekaj fotk petke z cliom :wink: .

Bi blo pa super ja, ce bi se punca imela enega :twisted: !

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

No tako, malo spremembe spet po nekaj casa :wink: ...

Novost st. 1 :

Slika

Novost st. 2 :

Slika

Komplet prvic :

Slika

Komplet drugic :

Slika

Pa se nekaj, kar ima se vecji izpuh :twisted: :

Slika

Toliko zaenkrat :D , v bliznji prihodnosti nove gume, novi originalni odbijaci, nekaj muzike in rdece zadnje luci :wink: .

PS: Ce kdo ni opazil, sta nova nastavek za izpuh in stresni spojlar :P ...

Lp
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

Mater se sveti 8)
Zakaj pa bos nov odbijac dal? Sej ta zgleda kot nov.
Ceprav mi na avtih ne sedejo crne plastike, temu cist pasejo.
Sam spust se mal pa je to to :wink:
Slika
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ej zaj si me pa preprical! Da ne dam onga velikega winga gor :) ta spojlercek prav lepo pase na petko :) Morem ga se sam nekje poiskat pa se homo. ne rabis ker je orginal :) Nastavek pa skoda da si rezo ven :) Malo bi samo podalsal nosilce za bobn. Drgace pa spica ! Ce bos vedo za kak spojler msg me pls!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Fuego 85

y3rn3y napisal/-a:Zakaj pa bos nov odbijac dal? Sej ta zgleda kot nov.
Na desnem robu je kar lepo pocohan, ni pocen ampak porajsan in se barva od storilca se drzi gor :? . Sprednji je isto podrsan samo na levem robu ce od zadaj gledamo, poleg tega je sprednji se pocen navpisno od nekega droga :roll: ... Vse to posledica parkirisc bele Ljubljane ko je mati parkirala pred sluzbo :? .

Vem da je varianta da jih samo striham, ampak dobim ugodno komplet plastike kot nove tak da :D ...
Liquid napisal/-a:fora z odbijaci in prodajo feltn tud men ni ravno jasna
Feltne bi prodal samo zato, ker imam sanso kupit moje sanjske feltne :D . Brez skrbi da bodo lepo sedle 8) , pa se papirje imajo :D !
Little_tortilia_boy napisal/-a:dej mi plis poglej v prometno kaj ti pise pod kod barve ker me neki zanima...tnx
Evo stari v prometni mi pise: S3M, mislim da je to splosna koda za rdeco :wink: !
MaTeO napisal/-a:Ej zaj si me pa preprical! Da ne dam onga velikega winga gor ta spojlercek prav lepo pase na petko Morem ga se sam nekje poiskat pa se homo. ne rabis ker je orginal Nastavek pa skoda da si rezo ven Malo bi samo podalsal nosilce za bobn. Drgace pa spica ! Ce bos vedo za kak spojler msg me pls!
Zmenjeno, ce pride kak spojlar mimo je rezerviran :D ! Nastavek mi je pa kul da malo v odbijac pride, izgleda kot da imam celi lonec menjan :D .

PS: Hvala vsem za pohvale :wink:

Lp
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Sam sveti se ti pa :) S cim si poliral? Jaz sem z sonaxom pa ok saj boljse je sam sveti se pa nena tak :) Mas kako resitev? res da je metalic barva sam to nebi smelo bit razlike ali pac?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
Little_tortilia_boy

Odgovor Napisal/-a Little_tortilia_boy »

ja sej ta s3m pise tud pr moji gtt pa se mi useen zdi da je tvoja rdeca bl zivo rdeca kokr moja ceprov je na moja ze cist zbledela ampak useen ni to to...ker k jo bom strihu bi rad tako rdeco kokr je na tvoji....oziroma neki tazga...pac rdeca petka...se mi pa zdi da so gtt useen za odtenk temnejse...

lp Rok
Slika
Uporabniški avatar
Fuego 85

MaTe0 napisal/-a:Sam sveti se ti pa :) S cim si poliral? Jaz sem z sonaxom pa ok saj boljse je sam sveti se pa nena tak :) Mas kako resitev? res da je metalic barva sam to nebi smelo bit razlike ali pac?
Jest mam za polirat TurtleWax, samo to je recimo enkrat na tri mesece :wink: . Drugac pa uporabljam en tak vosek v taki sprici kot je cistilo za stekla. Pospricas, pocakas minutko in spoliras z vato. 10min in sem okoli avta :wink: ...

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Little_tortilia_boy napisal/-a:ja sej ta s3m pise tud pr moji gtt pa se mi useen zdi da je tvoja rdeca bl zivo rdeca kokr moja ceprov je na moja ze cist zbledela ampak useen ni to to...ker k jo bom strihu bi rad tako rdeco kokr je na tvoji....oziroma neki tazga...pac rdeca petka...se mi pa zdi da so gtt useen za odtenk temnejse...

lp Rok
Ves kako je, ta petka je od vsake GTT vsaj 6let mlajsa, za povrh je pa 90% zivljenja pod streho :wink: ... Tako da je barva skoraj kot je bila na dan nakupa, GTT so pa vse zbledele, ne verjamem da je bila kaka zadnjih 5let garazirana ker je prepoceni avto :x .

Ce bos barval na rdeco, ti samo reci kjer bos kupoval barvo, da hoces Ferrari rdeco. Petka bo tako rdeca da bo joj :twisted: ...

Lp
Zaklenjeno