opticna prevara je.. ker poglej... enkrat "visi" v levo, drugic v desnodamjan napisal/-a:a sm jz nor al avto res visi na teh slikah...pa to ne mal ampak fejst
Renault 5 Five --> Update 20.4
No tako, malo spremembe spet po nekaj casa
...
Novost st. 1 :

Novost st. 2 :

Komplet prvic :

Komplet drugic :

Pa se nekaj, kar ima se vecji izpuh
:

Toliko zaenkrat
, v bliznji prihodnosti nove gume, novi originalni odbijaci, nekaj muzike in rdece zadnje luci
.
PS: Ce kdo ni opazil, sta nova nastavek za izpuh in stresni spojlar
...
Lp
Novost st. 1 :

Novost st. 2 :

Komplet prvic :

Komplet drugic :

Pa se nekaj, kar ima se vecji izpuh

Toliko zaenkrat
PS: Ce kdo ni opazil, sta nova nastavek za izpuh in stresni spojlar
Lp
Ej zaj si me pa preprical! Da ne dam onga velikega winga gor
ta spojlercek prav lepo pase na petko
Morem ga se sam nekje poiskat pa se homo. ne rabis ker je orginal
Nastavek pa skoda da si rezo ven
Malo bi samo podalsal nosilce za bobn. Drgace pa spica ! Ce bos vedo za kak spojler msg me pls!
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Na desnem robu je kar lepo pocohan, ni pocen ampak porajsan in se barva od storilca se drzi gory3rn3y napisal/-a:Zakaj pa bos nov odbijac dal? Sej ta zgleda kot nov.
Vem da je varianta da jih samo striham, ampak dobim ugodno komplet plastike kot nove tak da
Feltne bi prodal samo zato, ker imam sanso kupit moje sanjske feltneLiquid napisal/-a:fora z odbijaci in prodajo feltn tud men ni ravno jasna
Evo stari v prometni mi pise: S3M, mislim da je to splosna koda za rdecoLittle_tortilia_boy napisal/-a:dej mi plis poglej v prometno kaj ti pise pod kod barve ker me neki zanima...tnx
Zmenjeno, ce pride kak spojlar mimo je rezerviranMaTeO napisal/-a:Ej zaj si me pa preprical! Da ne dam onga velikega winga gor ta spojlercek prav lepo pase na petko Morem ga se sam nekje poiskat pa se homo. ne rabis ker je orginal Nastavek pa skoda da si rezo ven Malo bi samo podalsal nosilce za bobn. Drgace pa spica ! Ce bos vedo za kak spojler msg me pls!
PS: Hvala vsem za pohvale
Lp
- Little_tortilia_boy
ja sej ta s3m pise tud pr moji gtt pa se mi useen zdi da je tvoja rdeca bl zivo rdeca kokr moja ceprov je na moja ze cist zbledela ampak useen ni to to...ker k jo bom strihu bi rad tako rdeco kokr je na tvoji....oziroma neki tazga...pac rdeca petka...se mi pa zdi da so gtt useen za odtenk temnejse...
lp Rok
lp Rok

Jest mam za polirat TurtleWax, samo to je recimo enkrat na tri meseceMaTe0 napisal/-a:Sam sveti se ti paS cim si poliral? Jaz sem z sonaxom pa ok saj boljse je sam sveti se pa nena tak
Mas kako resitev? res da je metalic barva sam to nebi smelo bit razlike ali pac?
Lp
Ves kako je, ta petka je od vsake GTT vsaj 6let mlajsa, za povrh je pa 90% zivljenja pod strehoLittle_tortilia_boy napisal/-a:ja sej ta s3m pise tud pr moji gtt pa se mi useen zdi da je tvoja rdeca bl zivo rdeca kokr moja ceprov je na moja ze cist zbledela ampak useen ni to to...ker k jo bom strihu bi rad tako rdeco kokr je na tvoji....oziroma neki tazga...pac rdeca petka...se mi pa zdi da so gtt useen za odtenk temnejse...
lp Rok
Ce bos barval na rdeco, ti samo reci kjer bos kupoval barvo, da hoces Ferrari rdeco. Petka bo tako rdeca da bo joj
Lp