Veseli me, da nisem edini takega mnenja.
In kako se obnese RS na CUP podvozju proti 16V na Williams podvozju? Predvidevam, da gresta oba avta približno isto dobro čez ovinke.
Rdeč Clio RS 172 by Sasso
Ma bl ne veš... tale je trd, pretrd da bi bil za kej na taki cesti. Tok je v tla rbit da nima podvozje skor nič hoda... Tale setup je bolj za šminkirat
... ko ga je on že skor lovil, sem bil jaz še varno daleč od meje. Luknje ki v katerih je jure skor poletel, jaz še čutil nisem... pa manjka mu moči, sploh za u hrib. Dokler moj ni začel razvijat (do 3k rpm) sva bla vštric, ko se pa RS-u spul sem mogu pa spustit gas drugač bi se zaletel vanj. S tem da je probal parkat iz hardov v 1. potegniz, jaz pa vedno v2. pa brez uspeha, skoz za ritjo. Je RS kr vreden svojega denarja...
Drugače pa je tudi 16v dobr avto, sam ga je pač mal čas povozu.
Tko nekok kot je Sašo povedou. Sicer morem prvo menjat zadnje amortizerje, pa optiko spred narest po svojem okusu, pa bo bolš. Samo vseeno je prenizek za vsakdanje ceste, ker ga kljub temu da je dokaj trd, vseeno zabije oz. pač ne pobira najbolje. Zgleda pa
Drgač pa konkretne primerjave istega voznika še ni, bo v kratkem, ma tko kot sovoznik se mi zdi da je za nekoga ki je športnik po duši tole čist OK, ker ravno mehko tko kot original ni, samo se vse poplača v ovinkih
All in all, ko bova na podobni višini, zna bit blizu
Motorji pa so kot so, 10 let razlike se seveda pozna (kljub neki manj teže), predvsem v navoru. Na AC sva šla od ene 60? (jaz v 3., verjetno tud ti?) do...recimo da je bla še 1 spredaj, pa je blo poznat da na začetku ko sem začel mal kasnej je ušel, pol naprej se je pa čist počas oddaljeval do ene 140 (razlika v menjalnikih pomoje), kasneje je pa seveda zmagal navor. Tud v klanec je razlika ogromna, jaz v 1. do 5k rpm in potem v 2., pa se je tko nalimal na rit, kot da vozim s pol gasa
Je pa bolj zanimivo
Drgač pa konkretne primerjave istega voznika še ni, bo v kratkem, ma tko kot sovoznik se mi zdi da je za nekoga ki je športnik po duši tole čist OK, ker ravno mehko tko kot original ni, samo se vse poplača v ovinkih
All in all, ko bova na podobni višini, zna bit blizu
Motorji pa so kot so, 10 let razlike se seveda pozna (kljub neki manj teže), predvsem v navoru. Na AC sva šla od ene 60? (jaz v 3., verjetno tud ti?) do...recimo da je bla še 1 spredaj, pa je blo poznat da na začetku ko sem začel mal kasnej je ušel, pol naprej se je pa čist počas oddaljeval do ene 140 (razlika v menjalnikih pomoje), kasneje je pa seveda zmagal navor. Tud v klanec je razlika ogromna, jaz v 1. do 5k rpm in potem v 2., pa se je tko nalimal na rit, kot da vozim s pol gasa
Je pa bolj zanimivo
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku