- objemke sem odstranil (wd-40 in nekaj čakanja:)wily napisal/-a:lahko odrežeš cevko pa daš novo objemko, sam glej da odrežeš tik pred objemko da boš imel še dost cevke. drgaè pa še probi vžigat z dodajanjem gasa, èe takrat užge je možno da bi te motorèek prosteka teka zajebavu ampak pol ko pa užge pa dobi info in dela normalno naprej, probaj še njega dol uzet pa spucat! pa tud mase preglej, èe so uredi da jih ni volk dobil, pa magari še kake dodaj, pa èim bližje iz glave npr na karoserijo, mogoèe tm kaj ne pride do štroma pa te zafrkava, bom pa spremljo tole pa èe se še kaj spounem ti javim kaj bi lahko bilo. filter za benz si kaj dol jemal? zgleda še uredu, še njega preglej pa magari novga ali strega spucaj!??
- nov podatek: zamenjana je bila tudi benc. črpalka ter računalnik, vendar je stanje enako
- z dodajanjem gasa mi ne vžge (mogoče pomaga v primeru ko je še vroč)
- še to (če je kaj povezave) : ko je motor mrzel, ima v prostem teku premalo obratov (trese motor)
Med delovanjem dobiva avto premalo štroma - to se vidi tako, da ko prižgem vse porabnike elektrike, obrati padejo, lučke na armaturki pa izgubijo svetilnost.
-----
- benc. fiter nisem pregledal - kje pa je in kako ga odstranim/počistim?
- kako pa počistim motorček prost. teka?
ali smem prižgati avto z izklopljenim/odstranjenim motorčkom pr. teka?
edit: sedaj ko je topleje mi avto vžge (po večkratnem verglanju)
avto popravljam bolj počasi ker se mi niti ne mudi tako (nimam parkinga na šihtu - BUS ...