Twingo RS by uros3n
Pravilno! Jz sem tut zato kupil OZ F1 cup
Spomlad grejo gor dirkalne gume.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Res lepe... v živo sploh. Na slikah se porajta razlika v beli barvi - ampaaak to je čist vseenuros3n napisal/-a:Hvala vsem za komentarje.
Feltne so 15", ker je v dimenziji 195/50/15 ogromna izbira gum.
Tako ali tako jih bom imel še za trackdaye z gumami Toyo R888 ali s slicksi.
A za bremze si že kakšen upgrade najdu, al boš še naprej bremzopek
Se popolnoma strinjam z kmetek-om. Na sploh so te EBCjeve ploščice (mislim da je govora o teh) samo za otroke strašit, vsaj moje izkušnje z njimi so zelo slabe (pregrevanje zavor, ploščice so se razletele?!?!?). To je samo stran metanje denarja.
Pa imaš sedaj probleme z zavorami?
Jst ti priporočam Fri tech competition (fri tech dela tudi navadne ploščice, ampak tiste so res samo navadne) v moji temi v galeriji si lahko pogledaš kako izgleda škatla (navadne so v zeleni).
Sicer sem bil pred nakupom skeptičen (meni nepoznana firma), ampak takoj ko sem jih zmontiral sem bil zelo zadovoljen. Sicer sem želel kupiti Ferodo Racing DS3000 (bolj poznano), ampak sedaj ne vidim več razloga. Fri tech dela tudi, ko zavore niso ogrete, DS3000 niti ne. DS3000 je ubijalski do diskov (ko zaviraš močno letijo iskrice) pri fri techu iskric ni videti, pa tudi diski mi še vedno delujejo novi. Pregrevanje je pri obeh preteklost. Upam pa da se zavedaš, da dirkalne zavore cvilijo in se bolj prašijo kot navadne.
Več o tem kako se te ploščice obnesejo za vsak dan pa mislim da ti lahko pove mloncar, če to bere (drugače mu pa PM pošlji).
Od vseh navadnih/serijskih ploščic pa so original Renaultove daleč najboljše od vseh, ki sem jih imel. So agresivne in dobro zavirajo, se ne pregrevajo tako kot ostale, dolgo držijo... enostavno so super. Mogoče bi bilo OK tudi, če bi našel kopijo enake kvalitete kot prva vgradnja, ampak razlika v ceni sploh ni huda.
Kar se tiče diskov se meni dobro obnesejo prvi iz lokalne trgovine z avtodeli.
Aja pa tele Superturismo WRC res pašejo na Twinga
.
LP, Primož
Pa imaš sedaj probleme z zavorami?
Jst ti priporočam Fri tech competition (fri tech dela tudi navadne ploščice, ampak tiste so res samo navadne) v moji temi v galeriji si lahko pogledaš kako izgleda škatla (navadne so v zeleni).
Sicer sem bil pred nakupom skeptičen (meni nepoznana firma), ampak takoj ko sem jih zmontiral sem bil zelo zadovoljen. Sicer sem želel kupiti Ferodo Racing DS3000 (bolj poznano), ampak sedaj ne vidim več razloga. Fri tech dela tudi, ko zavore niso ogrete, DS3000 niti ne. DS3000 je ubijalski do diskov (ko zaviraš močno letijo iskrice) pri fri techu iskric ni videti, pa tudi diski mi še vedno delujejo novi. Pregrevanje je pri obeh preteklost. Upam pa da se zavedaš, da dirkalne zavore cvilijo in se bolj prašijo kot navadne.
Več o tem kako se te ploščice obnesejo za vsak dan pa mislim da ti lahko pove mloncar, če to bere (drugače mu pa PM pošlji).
Od vseh navadnih/serijskih ploščic pa so original Renaultove daleč najboljše od vseh, ki sem jih imel. So agresivne in dobro zavirajo, se ne pregrevajo tako kot ostale, dolgo držijo... enostavno so super. Mogoče bi bilo OK tudi, če bi našel kopijo enake kvalitete kot prva vgradnja, ampak razlika v ceni sploh ni huda.
Kar se tiče diskov se meni dobro obnesejo prvi iz lokalne trgovine z avtodeli.
Aja pa tele Superturismo WRC res pašejo na Twinga
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Sprva sem js tud mel podobne želje in kombinacije z neko aftermarket robo, a sem k sreči upoštevu nasvet in prešaltu na Renaultovo prvovgradnjo - TRW diski in ploščice (oz. Lucas - je eno in isto). Odličen kompromis!schkorc napisal/-a:Od vseh navadnih/serijskih ploščic pa so original Renaultove daleč najboljše od vseh, ki sem jih imel. So agresivne in dobro zavirajo, se ne pregrevajo tako kot ostale, dolgo držijo... enostavno so super.
Hvala za nasvete.
@schkorc: Vsekakor se zavedam prednosti in slabosti dirkalnih zavor. Problemov z zavorami sicer nimam (razen zakurjenih ploščic), a po mojem mnenju ne grabijo dovolj.
Sem se malo pozanimal okoli, nekaj ponudb imam, a kaj več mi še ni uspelo urediti. Večji del krivde za nenapredovanje je viden na spodnji sliki, drugi del krivde pa gre pripisati drugemu projektu (Fiesta Turbo).
Tole se je pripetilo v decembru:

Danes sem ga prevzel. Zamenjano je bilo vse, določene detajle pa je potrebno še dodelati. Recimo okvirja meglenk sta bila prej črna, zdaj pa sta temno siva...
Narejen pa je bil tudi redni servis.
@schkorc: Vsekakor se zavedam prednosti in slabosti dirkalnih zavor. Problemov z zavorami sicer nimam (razen zakurjenih ploščic), a po mojem mnenju ne grabijo dovolj.
Sem se malo pozanimal okoli, nekaj ponudb imam, a kaj več mi še ni uspelo urediti. Večji del krivde za nenapredovanje je viden na spodnji sliki, drugi del krivde pa gre pripisati drugemu projektu (Fiesta Turbo).
Tole se je pripetilo v decembru:

Danes sem ga prevzel. Zamenjano je bilo vse, določene detajle pa je potrebno še dodelati. Recimo okvirja meglenk sta bila prej črna, zdaj pa sta temno siva...
Narejen pa je bil tudi redni servis.
Zadnjič spremenil uros3n, dne 14 Jan 2011, 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane