ManIAK napisal/-a:Sj če malo bolj podrobno pogledaš se vidi, da je ene pol centimetra pod črtico MAX.
Clio200 - CUP
Filter? Splača, ne splača. Tako ali tako ga je treba 1x zamenjat, pa potem raje vržeš not enga "zelenca" pa je. Tako na oko je pa brezveze debatirat. Recimo, da postane "bolj" odziven v nekem srednjem razponu vrtljajev? Vse in po vsaki "predelavi" bi povedali spodobni valji pri enakih pogojih merjenja.
Pa gremo dalje.
Dober mesec nazaj, ko sem spal pri punci, so mi vaški "pobje" čez noč veselo dvignili brisalce. To seveda ni nič dramatičnega, če bi to na cliotu šlo, brez da poškoduješ havbo.
In rezultat je bila za 1cm dolga poškodba na havbi.

Havba je sicer aluminjasta in nebi rjavela ali karkoli, ampak ker me take minimalne stvari zelooo motijo sem na pooblaščencu naročil original barvo in zadevo porihtal.
Slikice po posegu nimam, ker sem tak zrihtal da se nič ne vidi in bi bila slika brezpredmetna.

No, pa še ena slikica iz četrtkove "panoramske" vožnje. Vsaka čast obema šoferjema, ker se res peljeta ko sulice..

Dober mesec nazaj, ko sem spal pri punci, so mi vaški "pobje" čez noč veselo dvignili brisalce. To seveda ni nič dramatičnega, če bi to na cliotu šlo, brez da poškoduješ havbo.
In rezultat je bila za 1cm dolga poškodba na havbi.

Havba je sicer aluminjasta in nebi rjavela ali karkoli, ampak ker me take minimalne stvari zelooo motijo sem na pooblaščencu naročil original barvo in zadevo porihtal.
Slikice po posegu nimam, ker sem tak zrihtal da se nič ne vidi in bi bila slika brezpredmetna.

No, pa še ena slikica iz četrtkove "panoramske" vožnje. Vsaka čast obema šoferjema, ker se res peljeta ko sulice..

Ja, če ma avto odličnega šoferja je zadeva res fenomenalna. Jaz se še sicer učim, ampak sokol je peljal ko puščica. Focus je pobegnil samo na ravnini, ker pač ima 40hp več. Zanimivo je bilo videti tudi, kako je moral Matjaž ovinke jemati dosti bolj po kontra pasu, medtem ko je clio šel ko po tračnicah. Se pa vidi da imata oba dosti več kilometrov v teh zverinah ko jaz, ker se res lepo peljeta.
Za "panoramsko" pa ni problema. Bomo naredli en meet v MB, pa mal proti arehu pogledat, potem pa še v moj okoliš proti rogli.
Za "panoramsko" pa ni problema. Bomo naredli en meet v MB, pa mal proti arehu pogledat, potem pa še v moj okoliš proti rogli.