Clio200 - CUP

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
WolfOz
Kraj: Dravograd

Odgovor Napisal/-a WolfOz »

ManIAK napisal/-a:Sj če malo bolj podrobno pogledaš se vidi, da je ene pol centimetra pod črtico MAX.
:smt008 :smt009
No.2X7Y
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Filter? Splača, ne splača. Tako ali tako ga je treba 1x zamenjat, pa potem raje vržeš not enga "zelenca" pa je. Tako na oko je pa brezveze debatirat. Recimo, da postane "bolj" odziven v nekem srednjem razponu vrtljajev? Vse in po vsaki "predelavi" bi povedali spodobni valji pri enakih pogojih merjenja.
Uporabniški avatar
ManIAK

Odgovor Napisal/-a ManIAK »

Pa gremo dalje.
Dober mesec nazaj, ko sem spal pri punci, so mi vaški "pobje" čez noč veselo dvignili brisalce. To seveda ni nič dramatičnega, če bi to na cliotu šlo, brez da poškoduješ havbo. :(

In rezultat je bila za 1cm dolga poškodba na havbi.
Slika

Havba je sicer aluminjasta in nebi rjavela ali karkoli, ampak ker me take minimalne stvari zelooo motijo sem na pooblaščencu naročil original barvo in zadevo porihtal.
Slikice po posegu nimam, ker sem tak zrihtal da se nič ne vidi in bi bila slika brezpredmetna. ;)
Slika

No, pa še ena slikica iz četrtkove "panoramske" vožnje. Vsaka čast obema šoferjema, ker se res peljeta ko sulice.. 8)
Slika
Uporabniški avatar
mali
Kraj: Dobova

Odgovor Napisal/-a mali »

Sem slišal, da ste "testirali" in da je Clio z CUP podvozje pravi gokard in da se fenomenalno pelje. Renault Sport oddelek je spet dokazal, da so v tem segmentu, kaj se tiče podvozja pravi mojstri.
Bi se pa rade volje pridružil vaši "panoramski" vožnji.
Uporabniški avatar
ManIAK

Ja, če ma avto odličnega šoferja je zadeva res fenomenalna. Jaz se še sicer učim, ampak sokol je peljal ko puščica. Focus je pobegnil samo na ravnini, ker pač ima 40hp več. Zanimivo je bilo videti tudi, kako je moral Matjaž ovinke jemati dosti bolj po kontra pasu, medtem ko je clio šel ko po tračnicah. Se pa vidi da imata oba dosti več kilometrov v teh zverinah ko jaz, ker se res lepo peljeta.

Za "panoramsko" pa ni problema. Bomo naredli en meet v MB, pa mal proti arehu pogledat, potem pa še v moj okoliš proti rogli. :wink:
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Jest sem tudi takoj zraven take panoramske :lol:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
MarcY
Kraj: Stranice

Odgovor Napisal/-a MarcY »

glede risa bedna fora :( upam da si zrihtal u nulo pol. Res čudn da ne gre brisalec gor.
Avto pa tako vsi vemo da je glede lege na cesti 1A in ni dvoma, če je za volanom dober voznik, se po cesti ala rogla itd. lahk marsikateri močnješi avto skrije.
pazi na njega, v kar pa ne dvomim! 8)
Uporabniški avatar
đaba

Odgovor Napisal/-a đaba »

kolk pa pride kej taka flaška original barve? :D
Uporabniški avatar
ManIAK

Mislim da je bila cena barve 13€. Ona prozorna flaška zraven je pa lak, ki ga naneseš ko se barva posuši. Pol pa malo pobrusiš z vodobrusnim, pa spoliraš in voila praske ni več. :lol:
Uporabniški avatar
ManIAK

No, pa sem si vzel čas in vrjetno še zadnjič letos generalno opral avto. :)

Pa še ena slikica:
Slika
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

kje pa je avto :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ManIAK

Pod snegom. Smo mal višje, pa ga je že mal zametalo. :)
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

zdaj mi pa povej katero peno in kakšen razpršilec imaš. Ker jaz imam za karcherja originalno šobo, pa od autobrita peno, pa ne dosežem takšne pene :cry:
Uporabniški avatar
Marko16V
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Marko16V »

no to pa tud mene zanima
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

kakor vem je to snowfoam, ena posebna pena. Ne mores kar iz navadne take narest :D
Odgovori