Clio L96 1.2 RSi- BeBop(RSi motor ven cuknjen)

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

wily napisal/-a:
nightmare napisal/-a:
Ja OK,po števcu sepravi.Lih zato tega ni treba tko razglašat in trdit,da ima avto kar še moč. Stem da 16v motor ma v višjih obratih več moči in navora pa ne gre tolk.Pa še 19ka ma dalš menjalnik al ma RSi enakega?
verjameš ali ne z sash-om sma se pelala 215 pa avto je še kr vleku, midva pa na polno v smeh in sama nisma verjela. ko bo fertig ti magari nardim posnetek števca, pa se sam prepriči :D
sobota popoldne - 225 z mojim po ravnem :D v grabn še gre več :) vem da je to skrajno neodgovorno početje,probal pa sem na enem praznem odseku ceste.... Hitrost je potrdila navigacija 8) pa še števec nič ne laže, s tem sem še bolj zadovoljn :) vzel sem pa jo poleg zarad raznoraznih ljudi ki bodo zdaj pravli da števec laže za cca. 20 km/h :lol:
nepotrebnih komentarjev se prosim zadržite,ker dvomim da je kdo ki še ni sprobal končne na svojem avtu.
Uporabniški avatar
Markolino

Odgovor Napisal/-a Markolino »

E jaz nevem. Svaka vam čast. Kako si upate s temi kantami starmi 17 let it 215 pa še več ? dejte mi to razložit ? si predstavljaš če bi te kej začelo zanašat ? jaz mislim, če se z tem cliom začneš vrtet pri 200Km/h ne ostane niti prah iz njega.

Jaz sem z mojim šel 180, pa še bi lahka šel in si nisem upal več. Ker ta avto ni narjen za terat po avtocesti, nima takšnega podvozja, da bi bil blo vozilo stabilno.
Dejte se mal vprašat v kako krsto se vsedete ko maš na starem cliotu 215Km/h Kopo dol unim ;)

Nevem al sem jaz čuden al razmišljam preveč zrelo in pametno.

Lep pozdrav.
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
Uporabniški avatar
andrej86

Markolino napisal/-a:E jaz nevem. Svaka vam čast. Kako si upate s temi kantami starmi 17 let it 215 pa še več ? dejte mi to razložit ? si predstavljaš če bi te kej začelo zanašat ? jaz mislim, če se z tem cliom začneš vrtet pri 200Km/h ne ostane niti prah iz njega.

Jaz sem z mojim šel 180, pa še bi lahka šel in si nisem upal več. Ker ta avto ni narjen za terat po avtocesti, nima takšnega podvozja, da bi bil blo vozilo stabilno.
Dejte se mal vprašat v kako krsto se vsedete ko maš na starem cliotu 215Km/h Kopo dol unim ;)

Nevem al sem jaz čuden al razmišljam preveč zrelo in pametno.

Lep pozdrav.
glej zaj za tebe ne vem kolk je tvoj avto sfookan, pr mojem vem da mam komplet novo podvozje, zavore,gume, in da avto pr 200km/h še vedno odlično sedi na cesti,marsikdo tega ne verjame, ne moreš pa te hitrosti držat par kilometrov- to je šele nespametno početje. Eni ko pa majo luft v volanskih drogovih,zjebano optiko,hin končnike amortizerje in porezane vzmeti - za tiste pa verjamem da je to za njih že kot nadzvočna hitrost :lol:
Uporabniški avatar
Markolino

[/quote]

glej zaj za tebe ne vem kolk je tvoj avto sfookan, pr mojem vem da mam komplet novo podvozje, zavore,gume, in da avto pr 200km/h še vedno odlično sedi na cesti,marsikdo tega ne verjame, ne moreš pa te hitrosti držat par kilometrov- to je šele nespametno početje. Eni ko pa majo luft v volanskih drogovih,zjebano optiko,hin končnike amortizerje in porezane vzmeti - za tiste pa verjamem da je to za njih že kot nadzvočna hitrost :lol:[/quote]

Pri meni ni prav nič sfukano. V volanskem drogu pa ni lufta niti za mikrometer. Avto ne trese nič ampak vseno z 17 let starim avtom se pa nebom 200 peljal. pa lahko ima podvozje od F1.
Uporabniški avatar
andrej86

kaj ti bo ventilar ? kupi si raje kolo
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Markolino napisal/-a:

glej zaj za tebe ne vem kolk je tvoj avto sfookan, pr mojem vem da mam komplet novo podvozje, zavore,gume, in da avto pr 200km/h še vedno odlično sedi na cesti,marsikdo tega ne verjame, ne moreš pa te hitrosti držat par kilometrov- to je šele nespametno početje. Eni ko pa majo luft v volanskih drogovih,zjebano optiko,hin končnike amortizerje in porezane vzmeti - za tiste pa verjamem da je to za njih že kot nadzvočna hitrost :lol:
Pri meni ni prav nič sfukano. V volanskem drogu pa ni lufta niti za mikrometer. Avto ne trese nič ampak vseno z 17 let starim avtom se pa nebom 200 peljal. pa lahko ima podvozje od F1.
Pussy. :lol:
Kaj pa če bi bil recimo to 17 let star Audi S4, kateri grejo z čipom konkretno konkretno več kot 215 (pa tudi brez čipa no :lol: ). Se še vedno nebi upal peljati? Pri 250 se pelješ tako kot v novem cliotu 130.
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

PA KAJ A SE NE ZNATE NORMALNO POGOVARJATI!!! MIR DEJTE!!!
Pele se pa lahko tolk kokr se sam hoče. Povnoletn je. :mad: :mad: :mad: :mad:
Zadnjič spremenil Seko, dne 12 Maj 2010, 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Markolino

NejcZ napisal/-a:
Markolino napisal/-a:

Pussy. :lol:
Kaj pa če bi bil recimo to 17 let star Audi S4, kateri grejo z čipom konkretno konkretno več kot 215 (pa tudi brez čipa no :lol: ). Se še vedno nebi upal peljati? Pri 250 se pelješ tako kot v novem cliotu 130.
1.Ventilarja sem si kupil ker sem si ga želel leta !
2. Nisem ga kupil da ga bom tiščal do daske 215 in še več.
3. Kupil sem ga glih zaradi pospeškov pri 150 se pa vse ustavi pri meni.
Jaz tako razmišljam. Meni se gre dosti za varnost.
Če bi imel ventilar 6 Airbagov bi se še upal prisnit tud več ko 180.
Sam tako ne hvala.

Ps. In ne niti z Audiem S4 me nebi videl not 200. Stara kanta je stara kanta. kakor kol obrneš

Dovol OFF! če ne nas bo wili tepu :)
Zadnjič spremenil Markolino, dne 12 Maj 2010, 15:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
andrej86

jaz samo upam da mu rata do weinberga usposobit avto :D
Uporabniški avatar
Patrik
Kraj: Miklavž pri Mb

Odgovor Napisal/-a Patrik »

Seko, si ti morda naredil osnovno šolo? Ti pove kaj beseda SLOVENŠČINA ? :roll: drugič namesto da z rdečo pišeš pa se pizdiš, preveri kako si sploh napisal
Slika
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Patrik napisal/-a:Seko, si ti morda naredil osnovno šolo? Ti pove kaj beseda SLOVENŠČINA ? :roll: drugič namesto da z rdečo pišeš pa se pizdiš, preveri kako si sploh napisal
Se opravičujem, ampak se vsakemu kdaj zgodi da se mu kakšna črka izgubi ali pa presledek.
Uporabniški avatar
dkrevs
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a dkrevs »

Mislim Markolino, kakšne pa ti strelaš... A če bi se pa pri 200 razletel, bi ti pa 6 airbagov rešilo življenje? Če je avto star še ne pomeni, da nezdrži 200+km/h. Vse je odvisno od stanja avtomobila, pa če je star 30 ali pa 5 let.

Se opravičujem za OFF.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

waw :lol: :smt029 ej mal se umirte, glede podvozja pa ne bom velik komentiral, ampak RSi ima podvozje bolj ko ne že športno in za tak star avto ima super lego in me ni bilo strah da bi se vozil 215, ker avto ni nič tresel pa prav lušten je blo :D

evo danes končal komplet štrom, vse niti kabla ni več v avtu. motor je pripravljen za ven uzet in bom tudi videl če mi bo juter uspelo vse ven pobrat, še mogoče ta teden pelem črnega 1.2 k kleparju, ker sem videl da je malce rje spredaj okol nosilcev ua odbijač ter okol kolotkov, slike bom probal juter nekak nardit, če mi uspe. po kleparju pride pa RSi na vrsto, da se počas začne razdirat okol štroma in da se vstavi v 1.2
če bo kdo kaj potreboval od delov bom velik od 1.2 cliota mel po zelo ugodni ceni, magari vsak kos 10€.
l.p.
Uporabniški avatar
andrej86

se bom en dan ko bom fraj oglasil vmes kaj doli, pa malo poblebetamo pa pošraufamo poleg :D
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

ko sva se peljala 200 sploh ni bilo občutka te hitrosti v avtu ker je zelo udoben za moje pojme , jst sem mislu da se peleva ene 150 dokler nisva na števce pogledala :lol: drgač je blo pa pol bol zanimiv po šempetru :D :D 8) 8) ... pa ne pametvat ker če nebi bilo podvozije pa take fore :D naret za tako hitrost tud nebi naredil takšnega avta, ker da dajo avto na cesto mora prestati še 5x hujše obremenitve kot pa 200 po avtocesti :wink:

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Odgovori