Ja, zakaj ga hocem dvignit.
2000 Renault Megane 1.6 16v
Manj kot 22mm ga ne bom, bom probal narest se kaksen posnetek z se mal vec. 
Avto zgleda poseden zaradi blatnikov, ki so vec al manj znacilni za francoske avte, sprednji globlji, zadnji plitev. Poleg tega je avto zadaj zelo trd, ko priletim v ovinek ga zacne zvijati v konus in se mi obcutek ne dopade. Z drugimi feltnami bi oz. bo res bolje izpadlo a vseeno to ne bi blo to. Spredaj ga spustit brez menjave fedrov ne morem, torej je edina varjanta, da ga zadaj dvignem.
V koncni fazi ne dvomim, da bo zgledalo fenomenalno. 
Kaksna je voznja, trdota s takim podvozjem, ce lahko primerjas z orig.?- H&R Sportsprings -35mm spredaj
- skrajsani in strsani amortizerji spredaj (20%)
Imas veliko "crickov" v armaturi in plastikah?
Zadaj pa le dvigni za en zob, bi moralo biti zadosti
ps: rabis distancnike? dam ugodno par 35mm s sravfi
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
H&R fedri so ze sami po sebi dokaj trdi, pol tukaj pomoje pa se trsani amortizerji nekaj doprinesejo. Crikcov je nekaj, sam to bo verjetno zarad torzije, ker je avto zad pa se trsi. Tud amortizerje mi je zadaj moglo pojahat, ker ima podvozje bolj malo hoda. Ce bi mel te H&R fedre spredaj in zadaj (npr. na kaksnem drugem avtu) bi bilo pomoje zame glih prav trdo. 
Kar se pa distancnikov tice pa se premislam. S casom bo treba kupit ene druge feltne, ker se mi zimske luscijo, radkap pa ne maram.
Takrat bom probal feltne nabit cim bolj do roba blatnika z ET-jem, kolikor ne bodo sle pa z distancniki. Ce bi pa pr teh hotu narest lepo, bi rabu zadaj pa vsaj 6 cm distancnik, kar pa ni prevec "zdravo".
Bom premislu o ponudbi, zaenkrat hvala. 
Kar se pa distancnikov tice pa se premislam. S casom bo treba kupit ene druge feltne, ker se mi zimske luscijo, radkap pa ne maram.
No, da ne bodo samo besede. 

Se 3 na vrtu.

Mojster mi je vbistvu odsvetoval, da ga za toliko dvignem. Rekel je, da bo zadek prej zdrsnil, da me lahko zavrti na kroznem, ker se zdaj ne bo vec tako zadaj drzalo. Malo razlike sem opazil na slabem asfaltu in dezju samo ni nic kaj takega.
Drugace pa avto ni vec tako hudicevo trd, mogoce celo malo premehak za moj okus kar pa bi se pomojem znalo izboljsati z menjavo amortizerjev zadaj.
@RobMayth: Ja, olupek se rabim.
Ce bos mel kaj casa poslikaj pa se bova zmenila. 

Se 3 na vrtu.

Mojster mi je vbistvu odsvetoval, da ga za toliko dvignem. Rekel je, da bo zadek prej zdrsnil, da me lahko zavrti na kroznem, ker se zdaj ne bo vec tako zadaj drzalo. Malo razlike sem opazil na slabem asfaltu in dezju samo ni nic kaj takega.
Drugace pa avto ni vec tako hudicevo trd, mogoce celo malo premehak za moj okus kar pa bi se pomojem znalo izboljsati z menjavo amortizerjev zadaj.
@RobMayth: Ja, olupek se rabim.
Kaj pol ga nisi nic dvigoval?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Samo s trsanjem dvomim da bos kaj bolje naredil glede lege, sicer se bo avto bolj drzal, ce bo pa sredi ovinka luknja ali kucelj, pa se zna zgodit da te bo odbilo in bo sla rit naokoli. Ne vem no...je mal za premislt in se pogovort s takim ki se spozna na take zadeve
Drgac vizualno pa je visina cist ok, se ene litke gor pa je 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Fora je v tem, da avto sedaj ni nic trsi zadaj kakor serijsko. Ko nabijes na kaksno neravnino avto zabije do konca hoda do gumic (federbegrenzer) in takrat ga odbije nazaj. Z porihtanimi amortizerji bi dosegel, da bi bil avto ze tako malo trsi pa bi manjkrat prislo do teh gumic kar bi izboljsalo lego na cesti. Tako nekako jaz to zastopim, bi mogel se malo bolj raziskat zadevo.
17" pa takoj ko si najdem kak siht, trenutno bolj slabo kaze, kriza pa to.